MINI Challenge 2017: новият шампионат загрява двигателите

Съдържание:

MINI Challenge 2017: новият шампионат загрява двигателите
MINI Challenge 2017: новият шампионат загрява двигателите
Anonim
MINI Challenge 2017

MINI Challenge 2017: новият шампионат, спонсориран от ACI Sport, загрява двигателите за нов сезон на силни емоции и неизбежни новини

MINI Challenge 2017: новият шампионат, спонсориран от ACI Sport, загрява двигателите за нов сезон на силни емоции и неизбежни новости. Сега в своето шесто поредно издание, шампионатът за единична марка MINI Challenge 2017 скоро ще се завърне с много нови функции. След вълнуващите изминали сезони, всичко е готово за новото издание изпълнено със силни емоции и в името на типичното за MINI картинг усещане.

MINI Italia разкрива нов автомобил на MINI Challenge 2017

По време на шестте състезателни уикенда, от април до октомври в рамките на Aci Racing Weekends, популяризирани от ACI Sport Italia, на най-известните трикольорни писти с международен калибър и хомологация, множество отбори ще се състезават с два различни типа автомобили: MINI John Cooper Works Challenge Pro, автомобилът, който направи своя дебют в предишния шампионат, и новото MINI John Cooper Works Challenge Lite.

Новостта на 2017 г. всъщност е навлизането на нов тип автомобил, MINI John Cooper Works Challenge Lite, също базиран на изключително високопроизводителното MINI с 3 врати John Cooper Works, с 231 к.с. и специфична настройка за състезание, която обещава силни емоции на пилоти и фенове, благодарение на комплект за безопасност и аеродинамичен комплект, които подобряват неговата производителност, повишавайки безопасността и гарантирайки удоволствие от шофирането.

Чисто ново MINI

Тази нова кола, разработена съвместно с Promodrive, ще замени MINI Cooper S, който се състезаваше в шампионата MINI Challenge от 2012 до 2016 г.

Отборите, някои вече главни герои от минали сезони, а други от престижни шампионати, ще се състезават във вълнуващи състезателни уикенди, които включват единична безплатна тренировка/тестова сесия с максимална продължителност от 50 минути, една 35-минутна квалификационна сесия и две 25-минутни състезания + 1 обиколка всяко.

MINI Challenge 2017 - Такси за шампионат

Състезателите трябва да се регистрират за шампионата и за всяко събитие. Регистрацията се формализира чрез изпращане на формулярите, необходими за регистрация в Шампионата в Aci Sport и надлежно попълнената заявка за регистрация в отделното събитие и прикачване на плащането или документацията за него, до организаторите на индивидуалните състезания до понеделник от седмицата. за провеждане на Събитието, в което възнамерявате да участвате.

Таксите за регистрация за Събитията за всеки екипаж са както следва:

MINI John Cooper Works Challenge Pro

- Регистрация за шампионат: € 3.000, 00 + ДДС

- Регистрация за шампионата (единично състезание): € 600, 00 + ДДС

- Регистрация за събития: € 1.000, 00 + ДДС

(Безплатните пробни версии са изключени, закупуват се на състезателната писта)

MINI John Cooper Works Challenge Lite

- Регистрация за шампионат: € 1.500, 00 + ДДС

- Регистрация за шампионата (единично състезание): € 300, 00 + ДДС

- Регистрация за събития: € 800, 00 + ДДС

(Безплатните пробни периоди са изключени, закупуват се директно на състезателната писта)

MINI Challenge 2017 Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема