Катарско рали 2017 - Кръг 4

Съдържание:

Катарско рали 2017 - Кръг 4
Катарско рали 2017 - Кръг 4
Anonim
АВТО - ДАКАР 2017 - ЧАСТ 2

Qatar Cross Country Rally 2017 - кръг 4. MINI John Cooper Works Rally прави своя дебют в Световните крос кънтри рали 2017

Qatar Cross Country Rally 2017 - Кръг 4. MINI John Cooper Works Rally прави своя дебют в Световния шампионат по Cross Country Rally 2017. След екстремни тестове и натовареното рали Дакар 2017, MINI John Cooper Works Rally ще направи своя дебют в Световния шампионат на ФИА по крос кънтри рали 2017 на предстоящото рали Катар по крос кънтри 2017, което ще се проведе от 17 до 22 април 2017 г.Yazeed Al Rajhi (KSA) и Timo Gottschalk (GER) ще могат да управляват колата през 1994 километра и пет етапа по време на събитието, което беше спечелено два пъти от MINI.

Два състезателни автомобила MINI ALL4 също ще бъдат сред състезателите в класа на FIA. Мохамед Абу Иса (QAT) и навигаторът Ксавие Пансери (FRA) ще се стремят да надградят успеха си в Абу Даби, където техният екипаж завърши третия кръг от серията в челната тройка. Това е домашното състезание за Абу Иса, който е свикнал с терена на Катар, който включва смесица от пясък, дюни и скалисти участъци.

Заедно с тях на сцената на супер-специалния етап и още четири специални етапа ще бъдат Якуб 'Kuba' Przygonski (POL) и Tom Colsoul (BEL), които се срещат отново след участието на MINI в тазгодишното състезание Dakar.

"Специален" етап

Пътят за тазгодишното събитие е леко съкратен въз основа на параметри, формулирани след оценките на участниците в събитието от 2016 г.Дългият специален етап, в сравнение с миналата година, е премахнат и ралито е проектирано с по-предизвикателен маршрут, в по-голяма географска област, но с по-малко участъци от земен камък. Техническият преглед се проведе в понеделник, 17 април със старта на първоначалното състезание, включително новия 564-километров суперспециален тест, който се проведе близо до Доха във вторник, 18 април.

Популярна тема