2017 Abu Dhabi Desert Challenge - кръг 3: грабнато трето място

Съдържание:

2017 Abu Dhabi Desert Challenge - кръг 3: грабнато трето място
2017 Abu Dhabi Desert Challenge - кръг 3: грабнато трето място
Anonim
2017 Abu Dhabi Desert Challenge - Mohamed Abu Issa - Xavier Panseri - MINI ALL4 Racing - X-raid Team209

2017 Abu Dhabi Desert Challenge - кръг 3: третото място е грабнато от отбора на Abu Issa - Panseri, който затваря двадесет и седмото издание с дързък финал

2017 Abu Dhabi Desert Challenge - Кръг 3: третото място е грабнато от отбора на Abu Issa - Panseri, който затваря двадесет и седмото издание със смел финал. 27-ото издание на Abu Dhabi Desert Challenge приключи на 7 април след последен 234-километров етап (етап 5) на тежко действие в пустинята.За пореден път пустинният терен изненада присъстващите с неочаквани предизвикателства - основна тема за това годишно събитие.

Пустинното предизвикателство накратко:

  • Успех за MINI в Abu Dhabi Desert Challenge с трето място.
  • Мохамед Абу Иса с навигатора Ксавие Пансери грабна трето място в драматичния финален етап на състезанието.
  • Два семейни екипажа на MINI завършиха "трудно" състезание.

Екипажът Мохамед Абу Иса (QAT) и навигаторът Ксавие Пансери (FRA) завършиха състезанието на трето място като цяло. Този успех е изключителен, като се има предвид, че това е едва третото им състезание заедно - и първият пълен сезон в кола за Abbu Issa - още веднъж показа състезателния дух на това ново партньорство.

Говорейки от X-raid Lane веднага след състезанието, Мохамед Абу Иса каза:

„Петте дни от 2017 Abu Dhabi Desert Challenge бяха, както се казва, предизвикателство. Има 90% пясък, всяка грешка или загуба на концентрация и вие веднага се блокирате за поне 20 минути. Научих много от това състезание. Първа година ми е и се научих да бъда бърз, постоянен и да свършвам всеки ден. Не съм имал проблеми с моето MINI; Известно е, че MINI е един от най-надеждните автомобили."

Германският отбор

Германският отбор, съставен от Stephan Schott и Andreas Schulz (210) завърши състезанието на 17°позиция. Това наистина беше забележително постижение, като се има предвид, че те и състезателната кола MINI се преобърнаха в дюните в един момент по време на инцидент на Етап 3. Това доведе до значителна загуба на време, но опит и решителност., плюс надеждността на тяхната кола, им позволи да пресекат финалната линия след изтощителни пет дни.

Руският отбор

Руското дуо на Владимир Василиев и навигатора Константин Жилцов започна 2017 Abu Dhabi Desert Challenge в решително настроение с мисълта да осигури третата си титла в Abu Dhabi Desert Challenge. За съжаление, нараняване на гърба по време на фаза 3 доведе до оттеглянето на Василиев и голямо разочарование.

Популярна тема