MINI Countryman пътува с Italia's Got Talent

Съдържание:

MINI Countryman пътува с Italia's Got Talent
MINI Countryman пътува с Italia's Got Talent
Anonim
MINI Countryman 2016г

MINI Countryman пътува с Italia's Got Talent. Английската марка избира да се свърже с телевизионния формат на Italia's Got Talent

MINI Countryman пътува с Italia's Got Talent. Английската марка избира да се свърже с телевизионния формат на Italia's Got Talent! Талантът, страстта и ангажираността са израз на новото партньорство между MINI и телевизионната програма Italia's Got Talent, която има за цел да обедини два свята, споделящи едни и същи ценности.

Това е първият път, когато MINI се свързва с телевизионна програма и изборът е всичко друго, но не и случаен: Italia's Got Talent, синоним на успех, е шоуто, което счупи всички рекорди.Талантът, излъчван по TV8 и продуциран от FremantleMedia, е една от най-следваните и ценени развлекателни програми от широката публика.

Винаги внимателно да следва пътя на страстите и най-иновативните идеи, MINI ще води четиримата съдии на Italia's Got Talent през пътешествие на етапи в главните италиански градове в търсене и откриване на най-добрите таланти.

Изключителният герой на това турне ще бъде новото MINI Countryman.

По-просторен и по-универсален, по време на 10-те епизода, излъчени от петък, 24 февруари, от 21:15 ч. по TV8, новото поколение на премиум сегмента градски кросоувър ще придружава четиримата съдии от програмата Клаудио Бизио, Лучана Литицето, Франк Матано и Нина Зили и младата водеща Лодовика Комело.

Новото MINI Countryman

С премиерата на второто поколение на MINI Countryman, британската марка продължава своето завладяване на премиум компактния сегмент.Новото MINI Countryman е най-големият и универсален модел в историята на марката, която има вече 57 години живот. Цялостното развитие от нулата на модела донесе със себе си значителен напредък по отношение на обитаемостта, функционалността, спортните и първокласни характеристики. С увеличен размер, с 20 см по-дълъг от предишната версия, новото MINI Countryman предлага повече пространство и пет „истински“седалки: то е дълго 4,30 м, високо 1,56 м и широко 1,82 м.

Багажникът има основен капацитет от 450 l (+100 l в сравнение с предишното поколение), който може да достигне 566 l (+116 l), просто като се възползва от позицията Cargo на задните седалки, правейки ги преместете напред с 13 см или достигнете 1390 л (+ 220 л) със сгънати задни седалки. Също така новост за модела е MINI Picnic Bench, пейка, която може да се извади от багажника и да се използва като удобна седалка.

Налично във всяко склонение

Предлага се в два бензинови двигателя, 136 к.с. Cooper и 192 к.с. Cooper S, и два дизелови двигателя, 150 к.с. Cooper D и 190 к.с. Cooper SD.Най-новата версия на ALL4 задвижването на четирите колела осигурява максимално удоволствие от шофирането дори по черни пътища. Новото MINI Countryman е първият модел на марката, който скоро ще се предлага и с plug-in хибридно задвижване. Във версията MINI Cooper S E Countryman ALL4 пробегът в чисто електрически режим на шофиране достига 40 километра.

Популярна тема