MINI John Cooper Works: екземпляр, изготвен на ’ Автомобилно изложение в Есен

Съдържание:

MINI John Cooper Works: екземпляр, изготвен на ’ Автомобилно изложение в Есен
MINI John Cooper Works: екземпляр, изготвен на ’ Автомобилно изложение в Есен
Anonim
MINI John Cooper Works F56 - Оригинални части JCW

MINI John Cooper Works: екземпляр, подготвен с оригинални аксесоари Performance на автомобилното изложение в Есен 2016. Естетика от най-високо ниво, функционалност и производителност

MINI John Cooper Works: екземпляр, подготвен с оригинални аксесоари Performance на автомобилното изложение в Есен 2016. Естетика от най-високо ниво, функционалност и производителност. В продължение на 55 години името John Cooper е символ на автомобилната експертиза, която постига осезаемо повишаване на темперамента и пъргавината на MINI. Последното поколение на модела се възползва и от естетичен стил между спортния дизайн и корените на британската марка.Подобно на самите модели на John Cooper Works, оригиналните аксесоари на John Cooper Works – интегрирана марка под чадъра на MINI – проправят пътя за интензивна състезателна сензация. Следователно международният панаир за тунинг и автомобилни състезания е идеалната платформа за представяне на настоящата гама от продукти. Феновете на състезанията могат да представят гамата на John Cooper Works в зала 3 на панаира в Есен от 26 ноември до 4 декември 2016 г.

Механична обработка? Не спира дотук

Най-ефективният модел, показан на автомобилното изложение в Есен през 2016 г., е новото MINI John Cooper Works. Той идва стандартно с пълния пакет, за да подчертае удоволствието от шофирането и управлението, както и да усъвършенства двигателя, окачването, аеродинамиката и дизайна на пилотската кабина. 2,0-литровият турбо двигател със 170 kW / 231 к.с. е свързан с нов пълен спортен ауспух, нов комплект спортно окачване и цялостна спирачна система, произведена от Brembo.

Естетически, MINI John Cooper Works получава специфичен аеродинамичен комплект и хубав чифт спортни седалки. Като опция за модернизация се предлага байпасен клапан в изпускателната система, обогатяващ изключително спортно шофиране с подходящ звук. Освен всичко друго, автомобилът, представен на автомобилното изложение в Есен, разполага със спортно шаси John Cooper Works. Койловерното окачване е регулируемо по височина с отклонение между 10 и 30 милиметра и включва комплект червени винтови пружини.

Не само MINI John Cooper Works …

В допълнение към MINI JCW, новото MINI Кабриолет Cooper S, както и MINI Cooper S 3 врати и MINI Cooper S 5 врати, също се предлага с комплект за надграждане на двигателя, който се увеличава от 141 kW / 192 к.с. при 155 kW / 211 к.с. Изпускателната система на байпасния клапан осигурява отличителен акустичен фон за този темпераментен прилив. Към тези увеличения се добавят алуминиеви джанти (17" или 18") модел John Cooper, които създават характерна комбинация от най-добро представяне и силно визуално присъствие.Спортната спирачна система John Cooper Works включва фиксиран 4-бутален апарат отпред, който се захваща в перфорирани и прорезни дискове. Докато на задната ос имаме плаващ шублер с една помпа, завършен в Chili Red.

Образ Образ Образ Образ
MINI John Cooper Works F56 - Оригинални части JCW

Популярна тема