MINI на автомобилното изложение в Лос Анджелис 2016 г

Съдържание:

MINI на автомобилното изложение в Лос Анджелис 2016 г
MINI на автомобилното изложение в Лос Анджелис 2016 г
Anonim
MINI Countryman 2016г

MINI на автомобилното изложение в Лос Анджелис 2016 представя новото MINI Countryman, MINI Clubman John Cooper Works и ексклузивните нива на оборудване MINI SEVEN

MINI на автомобилното изложение в Лос Анджелис 2016 представя новото MINI Countryman, MINI Clubman John Cooper Works и ексклузивните нива на оборудване MINI SEVEN. Новото MINI Countryman е представено за първи път пред публика. Универсалният талант пленява със значително увеличеното си пространство, повишеното удоволствие от шофирането, иновативното оборудване и още по-изтънчената първокласна атмосфера.Освен това, това е първият модел на британската марка, предлаган и с Plug-In Hybrid двигател. В допълнение, настоящите модели на MINI от сегмента на малките автомобили ще бъдат представени пред публика в пълна физическа форма от 18 до 27 ноември 2016 г. в Конгресния център на Лос Анджелис. Това важи както за новото MINI Convertible, така и за новото MINI Seven. Първият дизайнерски модел от новото поколение може да бъде поръчан както във версия с 3 врати, така и във версия с 5 врати.

Ново MINI Countryman: по-голямо, по-гъвкаво, по-иновативно

Като наследник на първия премиум компактен модел на марката, новото MINI Countryman предлага идеалните предпоставки за вълнуващи нови целеви групи в бъдеще с типично за MINI удоволствие от шофирането. Моделът, разработен изцяло от нулата, е по-дълъг с 20 сантиметра в сравнение с предишния модел, разполага с мускулести пропорции и предлага, в допълнение към характерната леко повдигната позиция на водача, значително повече пространство в петте "истински" места и в багажник.Смяната на поколенията е комбинирана с редица големи постижения в гъвкавостта, спорта и първокласното качество.

Иновативни двигатели и ALL4 задвижване на всички колела

Новото MINI Countryman ще се предлага на американския автомобилен пазар с два мощни бензинови двигателя от последно поколение задвижващи агрегати, допълнени с технологията MINI TwinPower Turbo. И двата двигателя могат да се комбинират с ALL4 задвижване на четирите колела в новата версия, с оптимизирана ефективност. Освен това новото MINI Countryman е първият модел на британската марка, който може да бъде поръчан и с Plug-In Hybrid двигател. Във версията MINI Cooper S E Countryman ALL4 той предлага максимален пробег от 40 километра в чисто електрически режим на шофиране.

Ново MINI John Cooper Works Clubman

Дори най-новото поколение на екстремния спортист от John Cooper Works завладява първокласния компактен сегмент.Новото MINI John Cooper Works Clubman съчетава своята вълнуваща индивидуалност с първи в дисциплините обитаемост, гъвкавост и използване на дълги разстояния. Елегантните линии на каросерията, четирите странични врати и характерните разделени врати отзад характеризират модерната интерпретация на традиционната концепция shooting brake, с пет „истински“седалки вътре и гъвкав багажник.

Новото MINI Seven: изискано удоволствие от шофирането с традиционни корени

Най-новата атракция в сегмента на малките автомобили е новото MINI Seven. Този дизайнерски модел подчертава както британския произход, така и екстровертния чар и типичното удоволствие от шофирането на марката и премиум характера на новото поколение MINI.

Контрастна боя за покрива и капаците на външните огледала във варианта на топящо се сребро, ексклузивните ивици и декорации на капака, както и 17-инчовите алуминиеви джанти в двуцветния дизайн на MINI Seven, подчертават индивидуалния стил на екстериора.В интериора нотки на ексклузивност се създават преди всичко от спортните седалки в изпълнение от плат / кожа в диамантено малцово кафяво, ексклузивно за дизайнерския модел.

MINI Countryman 2016г MINI Countryman Premier Edition Образ Образ Образ MINI Clubman John Cooper Works Образ Образ Образ МИНИ Седем Образ Образ
Образ

Популярна тема