MINI Countryman E: напредък на MINI електрически и PHEV мобилност

Съдържание:

MINI Countryman E: напредък на MINI електрически и PHEV мобилност
MINI Countryman E: напредък на MINI електрически и PHEV мобилност
Anonim
MINI Coutryman И PHEV F60 2016 Spy

MINI Countryman E: напредък на MINI електрически и PHEV мобилност за британската марка. Благодарение на тази предварителна концепция ще можем да тестваме технологията eDrive, дори и на MINI

MINI Countryman E: напредък на MINI електрически и PHEV мобилност за британската марка. Благодарение на тази предварителна концепция ще можем да тестваме технологията eDrive, дори и на MINI. С представянето на първия plug-in хибриден модел за британската марка това скоро ще бъде реалност. Процесът на серийно разработване на този автомобил е почти завършен.Той е оборудван с осемтактов двигател с вътрешно горене и електрически мотор, който позволява чисто електрическо задвижване за първи път в MINI. Това бележи началото на нова фаза за MINI и предлага поглед към бъдещето, което има за задача да осигури забавен, но същевременно хибриден режим на шофиране.

Мениджърът на марката MINI Себастиан Макенсен и ръководителят на управлението на MINI Питър Улф разбират, че предлагането на това ново превозно средство - новото MINI Coutryman E - трябва да запази всички характеристики на усещането за картинг в истинския дух на MINI по време на тест драйв на този модел.

„С този модел искаме да убедим клиентите на MINI в предимствата на хибридното задвижване и да впечатлим всеки, който вече е имал изживяване при шофиране с хибрид, с единственото усещане за картинг, което MINI може да предложи. Ключът към постигането на това се крие в интелигентното управление на енергията, която се използва за контролиране на съвместната работа на двигателя с вътрешно горене и електрическия двигател.Поради тази причина първият plug-in хибриден модел на MINI се фокусира не само върху ефективността, но и върху безкомпромисното преследване на удоволствието от шофирането.“

Казва Макенсън.

По-фокусиран върху забавлението режим на шофиране

В стандартния режим AUTO eDrive автомобилът позволява скорост до 80 километра в час, докато в MAX eDrive скоростта достига до 125 километра в час. За Mackensen това е въпрос на характер: „В един хибриден модел на MINI електрическото шофиране трябва също да бъде вълнуващо изживяване. Това означава, че напълно електрическото шофиране няма да има ограничение на скоростта от 30 или 40 км/ч, но ще бъде възможно да се движите със скорости, далеч надхвърлящи градското темпо."

MINI Coutryman И PHEV F60 2016 Spy

Популярна тема