MINI JCW Monte Carlo Edition: специална серия в Абу Даби

Съдържание:

MINI JCW Monte Carlo Edition: специална серия в Абу Даби
MINI JCW Monte Carlo Edition: специална серия в Абу Даби
Anonim
MINI JCW Monte Carlo Edition - MINI John Cooper Works Monte Carlo Edition F56

MINI JCW Monte Carlo Edition: специална серия в Абу Даби, подготвена в сътрудничество между AC Schnitzer и BMW Абу Даби

MINI JCW Monte Carlo Edition: специална серия в Абу Даби, подготвена в сътрудничество между AC Schnitzer и BMW Абу Даби. Обикновено служителите на BMW Абу Даби са известни с това, че произвеждат Rolls-Royce по поръчка и редки BMW Individuals, доставяни на техните щастливи клиенти. Днес обаче можем да разгледаме едно специално MINI, създадено специално за местния пазар в Емирствата.Наречен MINI JCW Monte Carlo Edition, това не е модел с ограничено издание, направен от MINI, а по-скоро маркетингово упражнение, направено от BMW Abu Dhabi.

Колата е сглобена от представителството и има добра настройка. Използвайки MINI JCW F56 като основа, автомобилът получи подобрение на двигателя от AC Schnitzer, което доведе мощността на 2-литровия 4-цилиндров двигател с турбокомпресор от 231 к.с. до 265 к.с. В допълнение, немският тунер е този, който достави цялостна изпускателна система от неръждаема стомана, със система за управление на изпускателния байпасен клапан, която може да се управлява чрез Bluetooth от пилотската кабина.

Равномерна естетика за MINI JCW Monte Carlo Edition

Предната част на автомобила е получила AC Schnitzer сплитер, прикрепен към бронята, докато отстрани ще забележите новите джанти, направени с персонализиран нюанс, в лъскава синя и черна тема.Предната част също е доминирана от два допълнителни фара, които напомнят на всички защо тази кола е наречена „Monte Carlo Edition“. С ясна памет за модела Cooper S, който спечели рали Монте Карло през януари 1964 г., той с право й отдава почит.

Единствената критика, която ни се струва, е свързана с мотива на карираното знаме, хвърлено почти навсякъде, но тогава си помислихме, че всичко е направено с една единствена цел: да привлече възможно най-много внимание. Това може да стане и с просто натискане на педала на газта, тъй като дори стандартният ауспух на MINI JCW звучи достатъчно силно, за да накара главите да се завъртят.

MINI JCW Monte Carlo Edition - MINI John Cooper Works Monte Carlo Edition F56 Образ Образ
Образ

Популярна тема