Трамонтози печели състезание 1 в Мизано с MINI JCW на Fimaauto

Съдържание:

Трамонтози печели състезание 1 в Мизано с MINI JCW на Fimaauto
Трамонтози печели състезание 1 в Мизано с MINI JCW на Fimaauto
Anonim
Tramontozzi Ivan Misano Adriatico MINI Challenge 2016

Трамонтози триумфира в състезание 1 в Мизано Адриатико, благодарение на отличния старт, пилотът от Приверно, в MINI John Cooper Works на Fimaauto от SuperChallenge, взе победата

Трамонтози триумфира в състезание 1 в Мизано Адриатико, благодарение на отличния старт, пилотът от Приверно, в MINI John Cooper Works на Fimaauto by SuperChallenge, веднага успя да вземе добра разлика срещу преките си съперници и той " само" трябваше да управлява състезанието до карирания флаг.Зад него обаче Джанлука Калкани не се възползва от старта и бе поставен от Андреа Нембер и Алесандро Себасти Скалера. Romando de L’Automobile от Progetto E20, който споделя колата си с Филипо Мария Занин, прекъсва забавянето в третата обиколка, задминавайки Себасти Скалера и тръгвайки в преследване на Нембер. Само няколко обиколки от края той достига пилота на Бреша с MINI John Cooper Works на Нани Нембер и го задминава лесно, възстановявайки втората позиция.

Но обратът идва по време на последната обиколка с Алесандро Себасти Скалера, който с изпреварване до краен предел успява да надделее над играча на Бреша. Нембер губи няколко позиции и Никола Новаглио (MINI Milano от Elite Motorsport) и Алесио Алчиди (MINI Roma от CAAL Racing) се възползват от това, докато пилотът от Бреша завършва шести. Зад него Диего Меркурио (Autocrocetta от AC Racing Technology), Лука Гори (F.lli Gori) и Никола Ферато (Ceccato Motors от C.Z.Bassano R.T.).

За затваряне на топ 10, победител сред MINI Cooper S, Фабрицио Онгарето, все по-голям лидер с колата на Ceccato Motors от C.Z. Bassano R.T. На подиума също Лука Росети и Никола Францозо, които затвориха състезанието пред Алесандро Суерци Стефанин и Рахеле Сомашини.

Първото състезание от MINI Challenge от пистата Мизано Адриатико ще бъде излъчено в 18.00 часа по Mediaset Italia 2, докато утре, в 9.00 часа, състезание 2 ще започне с Андреа Нембер, който, за нещастието на състезание 1, печели полпозиция

MINI Challenge Race 1

  • 1 - Иван Трамонтози (Fimaauto от Super Challenge) в 28'11''218;
  • 2 - Джанлука Калкани (Автомобилът от Progetto E20) на 10 057;
  • 3 - Алесандро Себасти Скалера (M. Car от AC Racing) на 11 825;
  • 4 - Никола Новаглио (MINI Milano от Elite Motorsport) на 17 140;
  • 5 - Алесио Алчиди (MINI Roma от CAAL Racing) на 18.562.
Tramontozzi Ivan Misano Adriatico MINI Challenge 2016

Популярна тема