MINI Clubman All4 Scrambler: единствен по рода си за забавление

Съдържание:

MINI Clubman All4 Scrambler: единствен по рода си за забавление
MINI Clubman All4 Scrambler: единствен по рода си за забавление
Anonim
MINI Clubman ALL4 Scrambler

MINI Clubman All4 Scrambler: единствен по рода си модел за забавление, роден от комбинацията от MINI Clubam и BMW R NineT Scrambler

MINI Clubman All4 Scrambler: единствен по рода си модел за забавление, роден от комбинацията от MINI Clubam и BMW R NineT Scrambler.

Терминът scrambler произлиза от английския глагол “to scramble”, което означава смесване. В полето за мотоциклети това означава шосеен мотоциклет, на който са направени малки модификации, за да стане подходящ за справяне с черни пътища или кратки офроуд участъци.

За MINI Scrambler това означава ALL4, задвижването на четирите колела според MINI, способно да гарантира максимален контрол при всякакви условия, максимална ефективност и в същото време спортен дух.

От обединението на MINI Clubman All4 с BMW R nineT Scrambler,MINI Clubman ALL4 Scramblerсе ражда нов концептуален автомобил, който продължава дългата поредица от произведени уникални произведения от MINI в Италия, за да подобри концепциите за персонализация и уникалност, типични за британската марка.

Новият MINI Clubman е една от най-новите иновации на MINI, емблематичен модел, който интерпретира миналото си в още по-функционална и технологична перспектива. С най-голямото и най-универсално MINI, новото поколение ALL4 задвижване на четирите колела прави своя дебют с електрохидравлично регулиране, оптимизирано тегло и подобрена ефективност, което съчетава, в още по-спортна и по-гъвкава интерпретация, иновативната автомобилна концепция за премиум компактния сегмент с типичното удоволствие от шофирането на марката.

Новото BMW R nineT Scrambler е оборудвано с всичко, което отличава тази мотоциклетна типология: той се характеризира с уникален дух и е създаден за мотоциклетни ентусиасти, които обичат пуристичния дизайн, сведен до същественото и неконформисткия, комбиниран с техниката и качеството на мотоциклет BMW.

Типичните характеристики на тези два продукта се събират в специална кола, уникална, която обединява два подобни свята и две славни марки.

"MINI Clubman ALL4 Scrambler е проучен, като се фокусира върху дизайна на екстериора и върху детайлите на интериора с цел да се даде по-голямо значение на функцията ALL4 като истински начин на живот, синоним на свобода, оригиналност и приключение, типично за кафе-рейсър мотоциклети като високо оценения BMW R nineT.“обяснява Федерико Изо, ръководител на MINI в Италия.

MINI Clubman ALL4 Scrambler е изложен тези дни на автомобилното изложение Parco Valentino 2016, събитие, което е част от италианските тържества за стогодишнината на Групата и за петдесетата годишнина на BMW в Италия.

Техническа работилница

Говорейки за окачването, както при BMW R nineT Scrambler, където кормилото е разположено по-високо, така и при MINI Clubman ALL4 Scrambler окачването е повдигнато, за да се осигури по-спокойно и гъвкаво возене.

Един уважаващ себе си Scrambler винаги показва копчетата, ето защо изборът да се монтират гуми с изпъкнали гуми на това MINI, синоним на черни пътища, които пресичат внушителни пейзажи с непрекъснати издигания и спускания, с които само подходящо превозно средство може да се справи с лекота и сигурност.

Оригиналните кръгли фарове на BMW R nineT Scrambler са поставени отпред: препратка към легендарните допълнителни фарове, които характеризират всички най-спортни MINI след рали Монте Карло през 1960 г.

Багажникът на покрива е типичен елемент за автомобилите със задвижване на четирите колела, както и характерен елемент за MINI Travellers от 70-те години.С MINI Clubman ALL4 Scrambler е дошъл идеалният момент да преоткриете този елемент, като го актуализирате със стил, но препращайки към класическите комбита от миналото благодарение на траверсите от ясеново дърво.

Бояджийски магазин

Цветът на боята на автомобила е специално персонализиран с произхождащ от мотоциклета матов цвят, Midnight ALL4 Frozen Grey, който напомня цвета на резервоара на BMW R nineT Scrambler и подчертава дизайна на Ново MINI Clubman, подобряващо, например, електрическия купол на предния капак.

Изключителното внимание към детайла се забелязва и от факта, че боята Frozen Grey е подчертана от сатенираните сребристи детайли, характерни за BMW R nineT Scrambler, като дръжки, рамки на прозорците и вложка на решетката.

Интериорът: паролата е внимание към детайла

Интериорът на новото MINI Clubman All4 Scrambler съчетава 2 изключително ценни и емблематични материала: кожа Nappa и Alcantara, умело комбинирани, за да осигурят максимален комфорт и максимална издръжливост.

Предмет на интензивна работа по планиране и дизайн, тапицерията на новото MINI Clubman ALL4 Scrambler представлява перфектната деклинация на спортния лукс, заемайки типичната седалка на BMW R nineT Scrambler, както в цвета Sattelbraun, така и в канелони хоризонтален дизайн

Ключовата дума е внимание към детайла. Примери за това са логото на Scrambler, топлинно щамповано върху облегалките на предните седалки, вътрешният павилион, покрит с Alcantara, панелите на вратите, покрити с кожа Nappa и Alcantara, и подът на багажника, покрит с мек кожен килим, който може да се сваля, за да се подобри сцеплението на автомобила. деликатни предмети за носене.

Образ MINI Clubman ALL4 Scrambler Образ Образ
Образ

Популярна тема