MINI VISION NEXT 100: ето го MINI на бъдещето

Съдържание:

MINI VISION NEXT 100: ето го MINI на бъдещето
MINI VISION NEXT 100: ето го MINI на бъдещето
Anonim
MINI VISION NEXT 100

MINI VISION NEXT 100: тук са дизайнерите и техниците на английската марка, те си представят MINI на бъдещето

MINI VISION NEXT 100: тук са дизайнерите и техниците на английската марка, те си представят MINI на бъдещето. Основната идея зад MINI VISION NEXT 100 е отговорното използване на ресурсите за лична мобилност. Мотото „Всяко MINI е моето MINI“е иновативно споделяне на автомобили, до което феновете на MINI от бъдещето ще имат достъп и ще могат да персонализират всяко MINI според личните си предпочитания, навсякъде и по всяко време.

MINI ще бъде на разположение на всеки по всяко време, като ще улавя характеристиките на водача и ще го качва автономно и ще го отвежда от където пожелае и ще коригира външния вид на автомобила, характеристиките на реакция на задвижването и взаимосвързаните връзки за шофиране, за да отговарят на личните нужди на потребителя начин на живот.

Новата идея за лична мобилност с MINI VISION NEXT 100 се основава на свързан изкуствен интелект.

Обединеното кралство е естественото място за разкриване на Vision Vehicles на MINI и Rolls-Royce

Обединеното кралство е компанията майка на двете марки и е четвъртият по големина пазар на BMW Group в света и третата по големина производствена база.

Обединеното кралство е единственият пазар с производствена база за всички марки на BMW Group, със заводите на MINI в Оксфорд и Суиндън, заводът на Rolls-Royce Motor Cars в Гудууд и фабриката за двигатели BMW в Хамс Хол.

От 2000 г. BMW Group е инвестирала близо 2 милиарда британски лири в четири производствени завода в Обединеното кралство и закупува стоки и услуги за 1,2 милиарда британски лири от доставчици в Обединеното кралство. Общият годишен износ възлиза на £2,4 милиарда, като около 80 процента от MINI се произвеждат в Обединеното кралство и 90 процента от Rolls-Royce се произвеждат за клиенти извън Обединеното кралство.

BMW Group и нейната мрежа за продажби наемат повече от 24 000 души директно и поддържат около 50 000 работни места в Обединеното кралство. Като единственият мегаград в Европа, Лондон е идеалната платформа за представяне на тези решения за нуждите на личната мобилност на утрешния ден.

MINI VISION NEXT 100 Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема