MINI John Cooper Works Challenge Edition: готов за състезание

Съдържание:

MINI John Cooper Works Challenge Edition: готов за състезание
MINI John Cooper Works Challenge Edition: готов за състезание
Anonim
MINI John Cooper Works Challenge Edition 2016

MINI John Cooper Works Challenge Edition: това е празничната версия, която отдава почит на официалното завръщане в шампионата за една марка. Само 35 номерирани копия

MINI John Cooper Works Challenge Edition: това е празничната версия, която отдава почит на официалното завръщане в шампионата за една марка. Само 35 номерирани копия!

MINI John Cooper Works е най-мощното MINI досега, способно да предаде тръпката на пистата дори на пътя. Със своите 231 к.с. и 320 Nm въртящ момент той достига 100 км/ч от място само за 6,1 секунди благодарение на спортната автоматична скоростна кутия и достига до 246 км/ч максимална скорост.Благодарение на мощната специална спирачна система Brembo и състезателната настройка, контролът и емоциите при шофиране са гарантирани. В допълнение, отличното съотношение мощност/тегло от 5,5 kg/hp поставя MINI John Cooper Works на върха в своя клас.

Персонализирането на MINI John Cooper Works Challenge Edition подобрява още повече емблематичните характеристики на света на John Cooper Works с ad hoc естетичен външен вид: цветова схема Rebel Green на екстериора с контрастен червен покрив, черна предна решетка и декоративни рамки за високо -гланцирани черни предни и задни светлинни групи, те подчертават силно изразителния дизайн, динамичния силует и мускулестата изработка на повърхностите.

Спортни детайли в червено очертават предната и задната броня, за да направят тази специална версия незабавно разпознаваема, на покрива класическият Union Jack е преработен в червен тон върху червено в негатив, докато бялото прогресивно число е в двуцифрено число с черна рамка на вратата от страната на водача, прави всяка кола наистина уникална!

Спортният външен вид се допълва от въздухозаборник на предния капак на JCW Pro, въглеродна изпускателна система и ауспухи и спойлер на предната броня с шприцована черна лента отпред, които подобряват енергичния вид на предната част на автомобила и оптимизират аеродинамиката, докато задният дифузьор е изработен от полиуретан и със своя дизайн допълнително изразява динамиката на моторните състезания.

Интериорът е в кожа Dinamica Black/Red със спортни седалки John Cooper Works и вниманието към детайла е прецизно, както може да се види от матираната алуминиева плоча, разположена на таблото от страната на пътника, която показва номерирането на ограничените серия (номера от 01/37 до 37/37, пропускайки номера 13/37 и 17/37) и релефен Union Jack в Chili Red.

И накрая, техническите персонализации на MINI John Cooper Works Challenge Edition включват изпускателната система John Cooper Works Pro с Bluetooth 4 контрол.0, който подчертава спортния характер на автомобила от акустична гледна точка с режимите Sport и Track. Спортният режим е одобрен за неограничена употреба по обществени пътища, докато настройката на пистата е проектирана за използване на моторни състезателни писти и гарантира силни емоции с максимален звук за изключително интензивно шофиране.

Лимитираната серия MINI John Cooper Works Challenge Edition е в представителствата на MINI от втората половина на май. Автомобилът "номер 00" ще остане собственост на MINI Italia.

MINI John Cooper Works Challenge Edition 2016 Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема