МИНИ: Врати с ножици като опция

Съдържание:

МИНИ: Врати с ножици като опция
МИНИ: Врати с ножици като опция
Anonim
MINI Ножични врати

MINI: опции за ефект за техните модели с "Врати с ножици". Първоначално се предлага само за MINI с 3 врати, MINI Paceman и MINI Кабриолет

MINI: опции за ефект за техните модели с "Врати с ножици". Първоначално налична само за MINI с 3 врати, MINI Paceman и новото MINI Кабриолет, тази опция ще бъде налична и за MINI с 5 врати, MINI Clubman и MINI Countryman като модел от 2017 г. на цена от 1959,00 €.

„Вратите с ножици“се основават на особено изискана концепция за каросерията на автомобила, състояща се от двукрили врати, които също се отварят вертикално.По този начин предоставя идеалното решение за решаване на проблеми с местата за паркиране, особено в многоетажни паркинги. Чрез прилагане на интелигентното използване на пространството, принципа на разработване и използване на електрохидравлично активирани врати "lambo style", беше възможно да се намали ширината на необходимото място за паркиране - включително пространството, необходимо за влизане и излизане на водача или от страната на предния пътник - с почти 30 процента. Така преминаваме от 2681 милиметра до само 1930 милиметра. С ширина на превозното средство от 1727 милиметра, вертикалната повдигаща се врата на MINI с 3 врати се вписва във всяко място за паркиране, дори тясно, и позволява лесно влизане и излизане на водачи и пътници.

От инженерна гледна точка, концепцията за крилата врата е оборудвана с множество удобства и стандартни функции и също така има селективна техническа подготовка за инсталиране на нови технологии в бъдеще.

Далф Ритман, ръководител на отдела за управление на специално оборудване за MINI, казва:

„Вратите могат да се отварят и затварят с дистанционно управление. В комбинация с удобен достъп, който се заплаща допълнително, MINI може да се отваря и затваря с бутон на дръжката на вратата, без да се налага да използвате дистанционното управление. Достатъчно е ключът за запалване да е в джоба на панталона на потребителя например. В бъдеще идеята е колата да се отваря и затваря чрез смартфон с помощта на приложението MINI."

Малф Ралер, ръководител на MINI Manufacturing Innovations, казва:

"За да се постигне максимална безопасност, крилните врати са оборудвани не само с изключително твърди елементи за защита от страничен удар, но и с пиротехническа система за аварийно отваряне, известна като "Пиротехнически авариен изход" или накратко PEE."

Мощните пропеленти гарантират, че вратите надеждно ще изскочат в рамките на милисекунди при спешност, като по този начин предоставят безплатен достъп на бързите спасители.

Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема