Mini John Cooper Works: “ Sport Auto Award 2015”

Съдържание:

Mini John Cooper Works: “ Sport Auto Award 2015”
Mini John Cooper Works: “ Sport Auto Award 2015”
Anonim
Mini John Cooper Works

MINI John Cooper Works печели “Sport Auto Award 2015”

MINI John Cooper Works продължава своята поредица от успехи в годишния избор на читателите на спортно автомобилно списание и заема първо място в категорията на малките вносни автомобили. Благодарение на изключителната си производителност и динамика на шофиране, MINI John Cooper Works винаги е заемал водеща позиция сред конкуренцията.

След покера, сервиран на BMW за неговите четири модела, те получиха най-добри резултати в четири класа.BMW 335i бе избрано за най-добрия седан до €50 000 за трети път в рамките на три години. Седанът BMW M3 беше фаворит сред читателите за втора поредна година в класа до €100 000.

MINI John Cooper Works се задвижва от най-мощния двигател, монтиран някога в един от производствените модели на британската премиум марка: 2-литров 4-цилиндров бензинов двигател с технология MINI TwinPower Turbo, генериращ 170 kW / 231 к.с. разход на база ЕС: 6,7 л/100 км, комбинирани емисии на CO2: 165 г/км). Технологията на водещия модел за двигателя, окачването и аеродинамиката произтича директно от опита в състезанията и определя неговите уникални свойства и ориентацията му към екстремно удоволствие от шофирането. Неговият отличителен характер се подчертава от елементи на екстериора и интериора, специфични за всеки модел. В комбинация с 6-степенна механична скоростна кутия, MINI John Cooper Works ускорява от 0 до 100 км/ч за 6 или 3 секунди, достигайки максимална скорост от 246 километра в час.Предлага се и с 6-степенна спортна скоростна кутия Steptronic."Награда за спортни автомобили " се връчва от немското автомобилно списание "Sport Auto" от 1980 г. насам. Това е една от най-важните германски награди за спортни автомобили и е силно желана от производителите.. През 2015 г. общо 230 модела бяха посочени в 30 категории за серийно производство и бяха посочени още 10 тунинг класа. В тази 23-та година на наградата 13 601 читатели участваха в проучването чрез пощенска картичка, онлайн или в един от дигиталните канали на „Sport Auto“

Популярна тема