MINI Clubman: дебют в представителство

Съдържание:

MINI Clubman: дебют в представителство
MINI Clubman: дебют в представителство
Anonim
MINI Clubman

MINI Clubman: дилърски дебют за малкото голямо комби. През 2007 г. комбито с марката MINI се завръща, сега то е обновено чрез увеличаване на размера и съдържанието

MINI Clubman F54 е представено от немското списание Auto Motor und Sport. През 2007 г. MINI написа нова глава в историята на марката, като разшири продуктовото семейство от автомобилна концепция, която беше иновативна и самостоятелна: MINI Clubman.

Това „shooting brake“MINI беше спортна кола, която съчетаваше стила на купе с вратата на багажника за допълнителна функционалност и се оказа печеливша формула от самото начало.

През 2015 г. MINI повтаря историята с новия MINI Clubman, пренасяйки го - буквално - в ново измерение. Внушително, елегантно и забележимо съзряло, третото поколение очевидно израсна отвътре и отвън, за да създаде нов клас автомобили за MINI.

Възрастен и свеж екстериорен дизайн

Малко над 32 см по-дълъг и около 12 см по-широк от предишния модел, новият MINI Clubman предлага изобилие от пространство, за да отговори на нуждите на младата градска мобилност. Сведен до най-важното, страничният изглед показва своите качества от пръв поглед. Той взема пример от MINI Classic за някои дизайнерски елементи, като колелата в далечните ъгли на автомобила, намалените надвеси и началната клиновидна форма отстрани, за да сигнализира за динамичното изживяване при шофиране, докато неговите компактни и познати пропорции обещават истинско усещане за картинг. В същото време удължената линия на покрива и четирите странични врати напълно показват по-голяма функционалност на интериора.

Типичните разделени задни врати правят MINI Clubman модел с шест врати. Особено в затворени пространства, те предлагат възможност за по-малък или по-голям отвор за товарене, според нуждите, без да е необходимо да отваряте голяма задна врата. Типичната обгръщаща се рамка на вратата сега е представена от ръб в каросерията, който обхваща цялата задна част като дискретна щипка.

Елегантен, ​​но фънки интериорен дизайн

Интериорът на новото MINI Clubman използва пълноценно новото външно пространство. Новите размери на купето се подчертават от светли повърхности и по-„възрастна“атмосфера на усещането за пространство. Представянето на новото MINI Clubman разкрива ново ниво на ексклузивност и стил.

Както при новото MINI с 3 и 5 врати, уредите на новото MINI Clubman са разположени на кормилната колона. Централната конзола вече включва всички функции за забавление и навигация, както и други опции за информация и развлечения.

За оптимизиране на ежедневната употреба, новото MINI Clubman предлага голямо разнообразие от възможности за съхранение. Интелигентни решения, многократно регулируема задна седалка и товарно пространство, което може да се разшири, ако е необходимо, гарантират функционалност, свързана със стил. Друга впечатляваща характеристика е категоричната концепция за петместен едноместен автомобил, която разширява своя атлетичен и „пораснал“характер до задната част на автомобила.

Висококачествени модни аксесоари, вдъхновени от новия MINI Clubman

MINI проектира "MINI Gentleman Collection", за да съвпадне с представянето на новия MINI Clubman. Сътрудничеството с млади италиански таланти доведе до шест аксесоара за мъже, които съчетават италианска изработка с креативни и иновативни детайли, вдъхновени от новото MINI Clubman. Capsule Collection се състои от шапка, чифт очила, чифт обувки, чанта, парфюм и комплект за бръснене.Характерни дизайнерски елементи, материали, цветове и детайли на MINI Clubman бяха кръстниците за фините връзки между дизайна на аксесоарите и този нов член на семейството на MINI.

MINI Clubman цени

Бензин:

1.5 TwinPower Turbo (136 HP):

Купър: € 24 800

Увеличение: € 26 800

Hype: € 28 500

2.0 TwinPower Turbo (192Cv):

Cooper S: € 28 800

Увеличение: € 30 000

Hype: € 31 600

Дизел:

2.0D TwinPower Turbo (150PS):

Купър D: € 27 300

Увеличение: € 29 300

Hype: € 31 000

MINI Clubman Complete Press Kit

Mini Clubman Open Week MINI Clubman Образ Образ Образ Образ MINI Clubman F54 MINI clubman
Образ

Популярна тема