Stay Open е новата философия на MINI Cabrio

Съдържание:

Stay Open е новата философия на MINI Cabrio
Stay Open е новата философия на MINI Cabrio
Anonim
MINI Cabrio Останете отворени

Stay Open е философията на НовотоMINIКабриолет в името на независимостта, свободата и откритията.

Stay Open е философията на НовотоMINIКабриолет в името на независимостта, свободата и откритията. Нов външен и моден стил с неповторим външен дизайн, прецизен баланс между изискана елегантност, спортен дух и ефективност.

Новият MINI кабриолет

Новото MINI кабриолет, новото издание на първия и все още единствен премиум кабриолет в малкия компактен сегмент, следва смяната на поколенията в моделната гама на британската марка.Удоволствието от шофирането на четириместен отворен покрив е съчетано с оптимизирани качества на спортност, ефективност, комфорт, функционалност, безопасност, взаимовръзка, материали и изработка.

Пропорциите на новото поколение са характерни, с мускулести повърхности и динамичен силует, който е обогатен от класически MINI дизайнерски елементи, интерпретирани по модерен начин: кръгли фарове и задни светлини, обвити в хромирани рамки, шестоъгълна радиаторна решетка, черно рамка на каросерията, типични елементи на пътепоказателите, голям избор от екстериорна боя, включително карибския аква метален вариант, прегледан.

За да подчертае философията Stay Open, горната част от висококачествен плат има механизъм за автоматично отваряне и затваряне и функция на плъзгащ се покрив: напълно ново, за първи път изцяло електрическо и изключително тихо задвижване; предлага се и като качулка MINI Yours с ексклузивен мотив от плат Union Jack.

Мекият покрив се отваря и затваря само за 18 секунди, дори по време на шофиране, до скорост от 30 км/ч, докато интегрирането на невидими ролбари с автоматично освобождаване, ако е необходимо, се предлага като специален компонент от интегрираната концепция за безопасност на MINI, разработена за кабриолетните модели.

Размерите на новото MINI Convertible са нараснали спрямо предишния модел с 98 милиметра дължина, 44 милиметра ширина и 7 милиметра височина; удължено междуосие (+ 28 милиметра); разширена следа (отпред +42 мм, отзад + 34 мм). С увеличаването на размера се увеличава и комфортът на борда за четирите седалки: нови предни седалки с разширен диапазон на регулиране, удобен достъп и разширена повърхност за сядане за пътниците отзад, която се характеризира с подчертана и ограничена оптимизирана отделна страна на седалката. Товарният капацитет също е на върха с разширяване на обема на багажника с около 25 процента до 215 литра при затворен капак и до 160 литра при отворен капак.Предоставено като стандартно оборудване, облегалката на задния диван може да се сгъне отделно, разширен отвор за товарене и функция Easy-Load.

Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Giants с остатъчна стойност 2016 MINI Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема