BMW F750 и 850 GS представяне на новите модели

Съдържание:

BMW F750 и 850 GS представяне на новите модели
BMW F750 и 850 GS представяне на новите модели
Anonim
Образ
Образ

Нови двигатели

Изминаха десет години, откакто BMW представи двойния F650 / 700/800 GS , всички задвижвани от 798cc двигател способен да произвежда 70 до 85 конски сили. За Eicma 2017 , BMW обяви чифт нови и актуализирани модели за 2018 г. с напълно нови 853cc двигатели.

През последното десетилетие популярните модели 750 и 850 си спечелиха име заради своята надеждност и стабилност, както на пътя, така и офроуд. За 2018 г. BMW преработи и технически ревизира междинните модели GS, за да постигне целта за създаване на мотоциклет с перфектно управление .

BMW F 750 GS е проектирано за ездачи, които искат ендуро за пътуване, но без да жертват ниските седалки и добрата мощност и ефективност. новият F 850 GSе перфектната противоположност, тъй като освен че предлага повече мощност и въртящ момент, съчетава отлично управление с уважавани офроуд качества .

Образ
Образ

В основата на редизайна за 2018 г. е новият 853cc двигател. Този нов двигател има два уравновесени вала и диапазон на впръскване от 270/450 градуса за оптимизиране на постепенността и шума, излъчван от мотора. Целта на BMW беше да увеличи мощността и въртящия момент, като същевременно намали разхода на гориво, което със сигурност не е лесна цел. 750 доставя 77 конски сили при 7500 об./мин ., , докато 850 доставя 95 конски сили при 8250 об./мин. Диапазонът на впръскване от 450 градуса и балансиращите валове абсорбират добре вибрациите и произвеждат задоволителен шум от изпускателната система. И двата мотоциклета разполагат с нов съединител против издърпване, който намалява усилието на съединителя и съпротивителния момент на двигателя за по-плавно превключване .

Новият двигател е монтиран върху монококова мостова рамка, която използва самия двигател като спомагателен елемент, подобрявайки твърдостта и устойчивостта на усукванеОкачването и на двата модела не е много сложни и доста твърди, тъй като се състоят от обърната вилка отпред и двустранна алуминиева вилка, монтирана отзад върху централно монтирана пружинна опора .

Много електроника за поддръжка

Тъй като тези велосипеди са много модерни, 750 и 850 са оборудвани с електронни помощни средства за шофиране . И двата разполагат с Режими на шофиране по пътищата и дъжда като стандарт ,антиблокиращи спирачки и автоматичен контрол на стабилността на BMWТе също могат да бъдат оборудвани с опционални режими Pro - Dynamic, Enduro и Enduro Pro (последният е наличен само при 850 с Dynamic Traction Control и ABS Pro системи.)

Образ
Образ

„Моделите F 750 GS и F 850 GS също се отличават с напълно нов външен вид, който се възползва от по-динамичен дизайн“, каза BMW в последното си съобщение за пресата. „В допълнение към основната версия, новите F модели се предлагат в някои варианти с изключителен стил. Вариантът Rallye е изключително за новия F 850 GSи поставя особен акцент върху неговите офроуд способности .

И двата велосипеда могат да бъдат допълнени с широка гама от налични опции и оборудване. Фабричните опции включват: седалки и предни стъкла на различни височини, нови изцяло LED фарове и аксесоари за свързване с TFT или eCall дисплеи.

Образ
Образ

В обобщение, BMW ни представи чифт модерни, високотехнологични мотоциклети с двойна душа, които изглежда съчетават отлично представяне както на пътя, така и извън него. Печеливша комбинация, която със сигурност ще стане също толкова популярна или дори повече от велосипедите, които тези два нови модела заменят.

Препоръчано: