BMW F750 и 850 GS представяне на новите модели

Съдържание:

BMW F750 и 850 GS представяне на новите модели
BMW F750 и 850 GS представяне на новите модели
Anonim
Образ

Нови двигатели

Изминаха десет години, откактоBMW представи двойния F650 / 700/800 GS, всички задвижвани от798cc двигателспособен да произвежда70 до 85 конски сили. ЗаEicma 2017, BMW обяви чифт нови и актуализирани модели за 2018 г. с напълно нови853cc двигатели.

През последното десетилетиепопулярните модели 750 и 850си спечелиха име заради своятанадеждност и стабилност, както на пътя, така и офроуд.За 2018 г. BMW преработи и технически ревизира междинните модели GS, за да постигне целта за създаване на мотоциклет с перфектно управление.

BMW F 750 GSе проектирано за ездачи, които искат ендуро за пътуване, но без да жертват ниските седалки и добрата мощност и ефективност.новият F 850 ​​​​GSе перфектната противоположност, тъй като освен че предлага повече мощност и въртящ момент, съчетава отлично управление с уважавани офроуд качества.

Образ

В основата на редизайна за 2018 г. е новият 853cc двигател. Този нов двигател имадва уравновесени валаи диапазон на впръскване от 270/450 градуса за оптимизиране на постепенността и шума, излъчван от мотора. Целта на BMW беше да увеличи мощността и въртящия момент, като същевременно намали разхода на гориво, което със сигурност не е лесна цел. 750 доставя 77 конски сили при 7500 об./мин.,, докато 850 доставя 95 конски сили при 8250 об./мин. Диапазонът на впръскване от 450 градуса и балансиращите валове абсорбират добре вибрациите и произвеждат задоволителен шум от изпускателната система. И двата мотоциклета разполагат с нов съединител против издърпване, който намалява усилието на съединителя и съпротивителния момент на двигателя за по-плавно превключване.

Новият двигател е монтиран върху монококова мостова рамка, която използва самия двигател като спомагателен елемент,подобрявайки твърдостта и устойчивостта на усукванеОкачването и на двата модела не е много сложни и доста твърди, тъй като се състоят от обърната вилка отпред и двустранна алуминиева вилка, монтирана отзад върху централно монтирана пружинна опора.

Много електроника за поддръжка

Тъй като тези велосипеди са много модерни,750 и 850 са оборудвани с електронни помощни средства за шофиране. И двата разполагат сРежими на шофиране по пътищата и дъжда като стандарт,антиблокиращи спирачки иавтоматичен контрол на стабилността на BMWТе също могат да бъдат оборудвани с опционални режими Pro - Dynamic, Enduro и Enduro Pro (последният е наличен само при 850 с Dynamic Traction Control и ABS Pro системи.)

Образ

„Моделите F 750 GS и F 850 ​​​​GS също се отличават с напълно нов външен вид, който се възползва от по-динамичен дизайн“, каза BMW в последното си съобщение за пресата. „В допълнение към основната версия, новите F модели се предлагат в някои варианти с изключителен стил. ВариантътRallyeе изключително зановия F 850 ​​​​GSи поставя особен акцент върху неговите офроуд способности ".

И двата велосипеда могат да бъдат допълнени с широка гама от налични опции и оборудване. Фабричните опции включват: седалки и предни стъкла на различни височини, нови изцяло LED фарове и аксесоари за свързване с TFT или eCall дисплеи.

Образ

В обобщение, BMW ни представи чифт модерни, високотехнологични мотоциклети с двойна душа, които изглежда съчетават отлично представяне както на пътя, така и извън него. Печеливша комбинация, която със сигурност ще стане също толкова популярна или дори повече от велосипедите, които тези два нови модела заменят.

Популярна тема