Интериорът на BMW M8: преглед на изображения

Съдържание:

Интериорът на BMW M8: преглед на изображения
Интериорът на BMW M8: преглед на изображения
Anonim
Образ
Образ

Интериорът наподобява концептуалната серия 8

BMW M8 купе е все по-близо и по-близо до производство, както се вижда от най-новите шпионски снимки, направени на известния Нюрбургрингновите снимки не ни дават много нова информация относно екстериора на автомобила, но ни позволяват да надникнем в интериора .

Въз основа на това, което можем да видим на този прототип, 'кокпитът на M8 ще изглежда много като концепцията на Series 8, с преработена централна конзола и пълен цифров инструментален панел.

Централната конзола запазва iDrive кръглото копче и скоростния лост, както и бутона за захранване, разположен до скоростния лост, точно както в оригиналната концепция. Освен това можем да видим различните режими на автомобила, включително режимите Sport, Comfort, Eco Pro, Adaptive и функцията Auto Hold .

Образ
Образ

Точно като екстериора, не се е променило много от последния път, когато M8 беше видян, все още можем да видим някои много големи въздухозаборници, както и мощните спирачки "M" и четири ауспуха отзад.

Отвъд тези подробности обаче, не можем да видим много под тежкия камуфлаж, но наскоро обявеният M8 GTEс двойните си предни решетки и смачкани предни светлини, трябва да даде имате представа какво да очаквате .

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: