Интериорът на BMW M8: преглед на изображения

Интериорът на BMW M8: преглед на изображения
Интериорът на BMW M8: преглед на изображения
Anonim
Образ

Интериорът наподобява концептуалната серия 8

BMW M8 купее все по-близо и по-близо до производство, както се вижда отнай-новите шпионски снимки, направени на известния Нюрбургрингновите снимки не ни дават много нова информация относно екстериора на автомобила, но ни позволяват да надникнем в интериора.

Въз основа на това, което можем да видим на този прототип,'кокпитът на M8ще изглежда много катоконцепцията на Series 8, с преработена централна конзола ипълен цифров инструментален панел.

Централната конзола запазваiDrive кръглото копчеи скоростния лост, както и бутона за захранване, разположен до скоростния лост, точно както в оригиналната концепция.Освен това можем да видим различните режими на автомобила, включително режимитеSport, Comfort, Eco Pro, Adaptive и функцията Auto Hold.

Образ

Точно като екстериора, не се е променило много от последния път, когато M8 беше видян, все още можем да видим някои много големи въздухозаборници, както и мощните спирачки "M" и четири ауспуха отзад.

Отвъд тези подробности обаче, не можем да видим много под тежкия камуфлаж, но наскоро обявениятM8 GTEс двойните си предни решетки и смачкани предни светлини, трябва да даде имате представа какво да очаквате.

Образ Образ
Образ

Популярна тема