Видео: BMW M5 F90 2018 нови снимки на Nurburgring

Съдържание:

Видео: BMW M5 F90 2018 нови снимки на Nurburgring
Видео: BMW M5 F90 2018 нови снимки на Nurburgring
Anonim
Образ
Образ

Вие избирате сцеплението: задни или всички колела

Докато чакахме анонса на BMW за новото M5 , гледахме тези силно замаскирани модели в средата на Нюрбургринг, представяйки си какви чудеса се крият под тях " карти. тапет ". ?

Днес знаем всичко за BMW M5 2018, но все още не сме имали шанса да се докопаме до него, чакайки германците да завършат напълно M5, за да може да каже на медиите на какво е способен този модел от линията M .

Изглежда, че инженерите все още усъвършенстват това M5 , толкова много, че току-що беше видяно отново на пистата на Нюрбургринг, но дава някои обещаващи сигнали. От шума до начина, по който колата остава спокойна на пистата, нещата изглеждат наистина добре. Окачванията изглежда поддържат колата много добре, поддържайки я залепена за асфалта, благодарение и на специфичната еластокинематика, разработена за това превозно средство и новото задвижване на всички колела .

Както вероятно знаете, M5 F90 ще бъде първата кола в M-линията без SUV със задвижване на всички колела, като по този начин казва достатъчно за проблемите, дължащи се на твърде резките ускорения, които поставят в задната част, са трудни .

Образ
Образ

Въпреки това, за тези, които предпочитат да имат ултра-седан със задно задвижване, новият M5 ще предлага опция за предаване на мощността само към задната ос по всяко времеТова би трябвало да донесе някои интересни гледни точки от рецензенти, тъй като фокусната точка на колата е точно как се управлява .

600 к.с. и нова 8-степенна скоростна кутия

Все пак двигателят е ревизирана версия на 4400cc S63 V8 twin-turbo, представен за първи път в M5 F10 , подобрен за , за да получи 600 конски сили и 750 Nm въртящ момент , съчетан ексклузивно с 8-степенна автоматична трансмисия,тъй като ръчната трансмисия вече е официално мъртва за M5 .

Може би 7-степенната DCT е по-бърза единица , но предвид въвеждането на задвижването на четирите колела, сменете на 8-степенна скоростна кутия ZF беше необходимо и така беше. Не се притеснявайте, работата на тази нова скоростна кутия ще отговори на очакванията, които колата създава, дотолкова, че 0-100 за 3, 4 секунди, нов рекорд за тази марка!

Препоръчано: