MINI кабриолет: всичко едно ’ друго въздух

Съдържание:

MINI кабриолет: всичко едно ’ друго въздух
MINI кабриолет: всичко едно ’ друго въздух
Anonim
Мини Кабрио
Мини Кабрио

MINI Cabrio, новият открит вариант на англо-германския картинг пристига задъхан. Типичният дизайн на MINI с радостта на рая над главата ви

MINI кабриолет: новото издание на първия и все още единствен премиум кабриолет в сегмента на малките автомобили. Не забележителни катаклизми, а еволюция между смяната на поколението в гамата и сегашното MINI Convertible; потънал в традиция, продължен с новото MINI кабриолет;

Четириместно забавление с отворен покрив, комбинирано с качествата, които очакваме от MINI. Спортност, ефективност, комфорт, функционалност, безопасност, свързаност и качество на материалите.

Безпогрешен външен дизайн. MINI, което разпознавате на пръв поглед и това MINI кабриолет не е изключение. Силно изваяни повърхности и издължен силует с класически MINI дизайнерски елементи: кръгли фарове и задни светлини с хромирани рамки, шестоъгълна радиаторна решетка, калници в черно, странични елементи на мигачи и богат избор от външни цветове, включително новия Caribbean Aqua metallic, представен тук за първи път. Напълно автоматичното отваряне и затваряне на предния капак, както и плъзгащата се функция на покрива, е плюс в гъвкавостта на този нов модел и за първи път предният капак MINI Yours се предлага с уникален плат с "Union Jack" графика..

En-Plein Air само за 18 секунди и до максимална скорост от 30 км/ч. Без покрив, но с безопасност: невидимо интегрирани, предпазителите срещу преобръщане, които автоматично се разширяват, когато е необходимо, осигуряват необходимата защита за новото MINI Convertible.

Не толкова мини, като се има предвид увеличеният размер на новия MINI Convertible в сравнение с предишния модел, с добавянето на 98 mm дължина, 44 mm ширина и 1 mm височина; по-дългата междуосие (+ 28 mm), по-дългата следа (+ 42 mm отпред, + 34 mm отзад), всичко това върви в посока на повишен комфорт и оптимизирано пространство и на четирите седалки.

Новите предни седалки позволяват по-широка гама от настройки, плюс новата задна седалка осигурява по-удобно влизане и по-дълга седалка за пътниците отзад. Има повече място за пътниците, но и за багаж: обемът на багажника се увеличава с около 25 процента, достига 215 литра при затворен капак и 160 литра при отворен капак.

Вътре, характерният дизайн с хоризонтално структуриран кокпит, кръгли или елипсовидни контури за дисплея и въздухозаборниците, носи висококачествени елементи и комбинации от материали от най-високо ниво.

Дисплей и работна кабина, включително таблото на кормилната колона, новият централен инструмент с нови функции, опционалната LED осветителна система и червения бутон Старт/Стоп в центъра на контролната лента в долната част на централна конзола, подчертават грижата и вниманието към детайлите, вложени в това ново MINI кабриолет.

При пускането на пазара на новото MINI Convertible ще има три двигателя от ново поколение (комбиниран разход на гориво; 6,0-3,8 l/100 km; комбинирани CO2 емисии: 139-100 g/km) с технологията MINI TwinPower Turbo;

Малкият 3-цилиндров бензинов двигател със 100 kW / 136 к.с. от MINI Cooper Convertible, 4-цилиндровият бензинов двигател със 141 kW / 192 к.с. от MINI Cooper S Convertible и 3-цилиндровият дизелов двигател с 85 kW / 116 к.с. на MINI Cooper D Кабриолет.

Задвижването на предните колела се постига чрез стандартна 6-степенна ръчна скоростна кутия или чрез опционална 6-степенна скоростна кутия Steptronic.

6-степенната спортна автоматична скоростна кутия Steptronic с лостове за превключване на волана също се предлага за MINI Cooper S Convertible;

Типичното за MINI картинг усещане, благодарение на технологията на окачване със специфична за модела настройка в комбинация с разширена следа и дълго междуосие, придава на това MINI Кабриолет несравнима стабилност. Подпората с един шарнир на предната ос и многораменната задна ос с по-голяма твърдост и намалено тегло подсилват това усещане. Servotronic поддържащи системи и динамичен контрол на стабилността (DSC) с динамичен контрол на сцеплението (DTC) и електронно заключване на диференциала (EDLC) са стандартни.

Освен това Mini Cooper S Convertible може да бъде оборудван със системата за контрол на производителността.

MINI Cabrio Complete Press Kit

Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ
Образ

Препоръчано: