Пътен тест BMW X3 xDrive20d G01: преглед

Съдържание:

Пътен тест BMW X3 xDrive20d G01: преглед
Пътен тест BMW X3 xDrive20d G01: преглед
Anonim
Образ

Тестовото шофиране: спокойно на пътя и извън него

Наскоротествахме BMW X3 M40i, най-добре представящият се вариант на X3 в момента на пазара. Това обаче няма да е най-продаваният модел в гамата. Това, което повечето клиенти вероятно ще купят, еBMW X3 xDrive20dТова е така, защото съдържа всички луксозни функции, които клиентите очакват от едно модерно BMW, но използва много ефективен дизелов двигател.

ТоваBMW X3 xDrive20dвсе още се представя добре, дори без зашеметяващия 3000cc редови 6-цилиндров турбо двигател на M40i.

Стимулиране на импресии

Въпреки че скоростта не е същата като на M40i,B47 2000cc турбо четирицилиндров дизелов двигателна това BMW X3 xDrive20d все още е доста бърз.неговите 190 к.с. и 400 Nm въртящ моменте в състояние да направиX3 0-100 за 8 секунди, което е време повече от достатъчно за повечето клиенти. Неговото време 0-50 км/ч е по-забележително, както и диапазонът на скоростта, който повечето клиенти наистина покриват в реалния свят, като изпреварване. Двигателят е свързанс осемстепенна ZF автоматична трансмисия,заедно с най-новатасистема за задвижване на четирите колела xDriveна BMW, която предава мощност на всички и четири колела

Образ

Автомобилът се предлага и сдобро стандартно оборудване, като камера за задно виждане, LED светлини, контрол при потегляне по наклон и тризонов автоматичен климатроник. Ще получите и най-новата версия наiDrive системата,която е удоволствие да използвате. Комбинацията отсензорен екран и класическото копче на тунелаго прави много лесен за използване; екранът също има много висока резолюция и много кратко време за реакция.

Интериорът: голяма крачка напред

Вътретози X3клиентите ще бъдат възхитени от изискания и добре завършен дизайн, както и от пространството. Дори ако интериорът не се е променил много в сравнение с последния модел, той е качествено по-добър от стария на светлинни години.

Образ

Материалите са страхотни, като по-евтините пластмаси са поставени само на невидими места; дори пътниците отзад ще бъдат доволни, благодарение на голямото пространство за главата и краката, дори и за най-високите пътници. И накрая, дори мястото за багажника не е шега, което прави този X3 идеален и за семейството.

Най-важното нещо за това X3 обаче е, че все още е забавно да се шофира. Воланът е прецизен и тежък точно както трябва, докато шасито е чудесно за справяне с доста тесни завои и прави автомобила доста пъргав. Накратко, дори сxDrive20d моделможете да се забавлявате, без непременно да се хвърлите върху по-спортния M40i, въпреки че силно препоръчвамеM Sport окачването.

Образ

Накратко, харесахме този новBMW X3 xDrive20dи изглежда, че колата ще се хареса на всеки тип клиент. Дори феновете, които не могат да си позволят M40i, ще бъдат доволни от товаBMW X3 xDrive20d, стига да пасват на M Sport окачване, благодарение на представянето, което като цяло не е лошо, но не и да се отказвате от кола, която остава удобна за използване дори в ежедневието.

Образ Образ Образ Образ Образ
Образ

Популярна тема