Предстоящите модели на BMW на автомобилното изложение в Лос Анджелис 2017 г

Предстоящите модели на BMW на автомобилното изложение в Лос Анджелис 2017 г
Предстоящите модели на BMW на автомобилното изложение в Лос Анджелис 2017 г
Anonim
Образ

Предстоящите модели на BMW

За постигане на обещания резултат от25 електрически модела – 12 от които са изцяло електрически – до 2025 г.,BMW group ще изложи 5 електрически превозни средства на Лос Анджелис 2017,показва за първи път в Северна АмерикаBMW i Vision Dynamics, MINI Electric Concept, BMW i3s и новияBMW i8 Roadster, който ще бъде показан по време на конференцията на BMW в сряда, 29 ноември, в 8:50 сутринта (PST) нащанда на BMW в конгресния център на Лос АнджелисКонференцията ще бъде предавана поточно на уебсайта www.BMWUSANews.com.

В допълнение, BMW M3 CSще направи своя световен дебют, докато концепцията BMW X7 SAV и BMW Серия 6 Gran Turismo ще направят своя американски дебют. Концептуалната серия 8 и новото BMW M5 също ще бъдат на щанда.

Точно след автомобилното изложение във Франкфурт през септември, където BMW представи над 10 нови модела и концепции (рекорд за баварците), изпълнителният директор Харалд Крюгер направи важно съобщение за електрическото бъдеще на компанията.

Образ

"Ще увеличим гамата от електрически модели, налични във всички марки и модели", каза шефът на BMW. „Това ще включва също Rolls-Royce и BMW M.“

Изложението в Лос Анджелис изглежда затвърждава това твърдение, като показва BMW i8 Roadster за първи път. Надграждайки концепцията i8 Spyder, новият супер хибриден кабриолет ще бъде представен заедно с нов цвят – Electric Copper – и ще разполага с платнен покрив, който се сгъва и прибира на задните седалки. Покривът може да се отвори за 14 секунди до скорост от 60 км / ч.

Това BMW i8 Roadster ще има два пъти по-голям капацитет на батерията от i8 Coupe, което ще доведе до увеличен пробег в чисто електрически режим.Шасито също е преработено и мощността е увеличена до около 400 конски сили, като актуализациите засягат и информационно-развлекателната система iDrive, както и модерните системи за подпомагане на водача.

Популярна тема