Видео на BMW M8, тестван на Nurburgring заедно с BMW 850i

Съдържание:

Видео на BMW M8, тестван на Nurburgring заедно с BMW 850i
Видео на BMW M8, тестван на Nurburgring заедно с BMW 850i
Anonim
Образ

BMW 850i и M8 на тест

Сега чакането става непоносимо. Говорим за това чакане, на коетоBMWни подлага от официалното обявяване на дългоочакваното производство наBMW M8, което е което ни кара да сърцебием по няколко причини. И докато все още спекулираме стехническите характеристикина BMW M8, на Nurburgring се провеждат няколко теста с екстремно изглеждащи и звучащи прототипи!

Последното наблюдение се случи само миналата седмица, показвайки ниBMW M8 на пистата на Nurburgring, но това, което бихме искали да посочим, е, че изглежда има две различни коли във видеото по-долу.Клипът започва с показване на това, което се смята заследващото BMW 850i, със сини спирачни апарати и външен вид, много подобен на този на предполагаемото BMW M8, видяно на пистата.

Образ

Във всеки случай,M8 вместо това е оборудван със златни спирачни апаратиДруга забележима разлика може да се види в нивото на предните колони; докато единият тестван автомобил не прикрива огледалата си за обратно виждане, другият го прави. В допълнение, M8 изглежда е оборудван с два различни комплекта гуми, по-големи отзад, изцяло покрити в черно.

И двете ще пасват на V8

Както и да е,и двете коли със сигурност ще имат V8Нашите източници твърдят, че 850i ще има "много повече от 500 конски сили", въпреки че все още няма точна оценка. беше рисковано. Ако е вярно, това ще бъдедрастично увеличение спрямо M550i, като се има предвид, че напримерBMW 5 Series M Performance развива 462 конски сили от своя 4400cc V8 Ако всичко това е вярно, тогаваBMW M8 трябва да може да има повече от 600 конски сили,въпреки че това все още са спекулации. Двамата очевидно ще бъдат разграничени и по други параметри на производителност, в допълнение към разликата в конските сили. Накратко, по един или друг начин серия 8 с V8 ще пристигне следващото лято и се надяваме, че ще има и M8.

Популярна тема