Бъдещото BMW X5 G05 ще бъде представено следващото лято

Бъдещото BMW X5 G05 ще бъде представено следващото лято
Бъдещото BMW X5 G05 ще бъде представено следващото лято
Anonim
Образ

Няма да има рестайлинг на настоящия модел

Току-що научихме, че следващото поколениена BMW X5 ще бъде представено през лятото на 2018 г., с последващо пускане на пазара, планирано за есента (като датите варират в зависимост от села). Производството наX5 F15 взавода в Спартанбург се очаква да приключи през юли 2018 г., като следващият модел ще бъде пуснат в производство малко след това. Това също ще означава, чеBMW ще пропуснерестайлинг в средата на цикъла, което прави тези производствени времена най-кратките в съвременната история на BMW.

От върха на своятатитла за най-добър BMW SUV в света- настрана в някои сектори, където BMW X3 преобладава -,BMW X5несъмнено е акцентът в гамата на BMW.Това не само епървият SAV, произведен от баварците, но е и един от продуктите с най-висок марж на печалба в сегмента на луксозните SUV.

Образ

Както видяхме миналата седмица,новото BMW X5 G05несъмнено ще бъде най-якото X5 досега. Общите пропорции и форми ще останат същите, като се има предвид, че BMW не е променило много дизайнерската си линия през последните години, въпреки че по-внимателно вглеждане ще ви покаже по-широки и по-ъглови решетки, точно както в концептуалния X7.

Отстрани се отличава с по-наклонена линия на покрива от настоящия X5, докато двете основни линии на каросерията, които минават по цялата му дължина, подчертават динамиката на автомобила. Едно от тези минава точно под дръжките на вратите, за разлика от други модели на BMW.

Образ

Изграден на базата на архитектурата CLAR,X5 G05ще загуби много тегло (което е основната причина за избора незабавно да се произведе нов модел).Комбинация от магнезий, алуминий и дори някои пластмаси, подсилени с въглеродни влакнаще бъде част от шасито и каросерията, помагайки за драматична промяна на пъргавината на автомобила. Разбира се, потреблението също ще се подобри съответно.

Очакваме да видим прототипи на товаBMW X5 G05много подобно на модела от производствената фаза в началото на 2018 г., което ще означава, че скоро ще открием повече подробности за дизайна на автомобила

Образ Образ
Образ

Популярна тема