BMW M5 F90 с M Performance аксесоари: Снимки на живо от SEMA 2017

BMW M5 F90 с M Performance аксесоари: Снимки на живо от SEMA 2017
BMW M5 F90 с M Performance аксесоари: Снимки на живо от SEMA 2017
Anonim
Образ

Какви аксесоари включва пакетът M Performance

Нащанда на BMW на SEMA 2017, колата, която всички искаха да видят, бешеBMW M5 F90и тъй като това M5 е напълно нов и малко хора са го виждали лично, това беше страхотна възможност за феновете да се доближат до най-бързото BMW в историята. Но този присъстващ на шоуто не беше просто M5, а по-скорооборудван с пълен комплект M Performance аксесоари, което го прави визуално автомобил повече от всичко друго, готов да се изправи на Нюрбургринг отколкото пътя.

Въпреки че не е толкова екстремен катоколата за безопасност M5, която видяхме преди няколко дни, външният вид все още е красив.Някои коли изглеждат малко несъответстващи на целияM Performance каталог, но трябва да признаем, че това M5 се облича доста добре.Alpine Whiteбоята се съчетава добре свложки от въглеродни влакнаикласически M цветни ивици правят тази кола много повече спортен. Дали този външен вид е твърде рисковано за ежедневните улици? Може би да, но така или иначе е наистина страхотно.

Образ

ТозиM5 F90носи всички видове аксесоари, които бихте очаквали отM Performance пакет, като карбонов преден спойлер, огледалата от карбон, а също и малък заден спойлер, също от карбон. Пакетът включва същостраничните прагове, обозначени с "M Performance", докато джантите не се различават от основната версия, която все още се защитава много добре.И дори може би цветните ивици "M" да са твърде преувеличени, като тези точно над ауспусите, те добавят допълнителна щипка пикантност към кола, която твърде често рискува да остане незабелязана, сякаш е нормален седан.

Образ

Механичните части обаче не са променени от M5, което означава, чее оборудван със същия 4400cc twin-turbo V8 двигател и около 600 конски сили, способни да доставят 800 Nm въртящ момент и задвижване 0-100 за 3, 4 секунди, най-ниското време за производство на BMW.

Популярна тема