Кой е най-добрият SUV от ’ година? BMW X4 е в списъка. Виждаме добри недостатъци

Съдържание:

Кой е най-добрият SUV от ’ година? BMW X4 е в списъка. Виждаме добри недостатъци
Кой е най-добрият SUV от ’ година? BMW X4 е в списъка. Виждаме добри недостатъци
Anonim
Образ

BMW X4: между силните и слабите страни

За да съберете група автомобили, които да бъдат включени в конкурса "Кола на годината", трябва да изберетегрупа превозни средства, която представлява абсолютно най-доброто в категорията.За Например, ако искаме да създадем състезание „Ефективна кола на годината“, ще трябва да включим всички автомобили, които най-добре представят как трябва да бъде най-добрата кола. Ето защо сме малко объркани от избора на Motor Trend да включиBMW X4 в конкурса „SUV на годината“.

Първо, X4 не е точно "нов" или "на годината", тъй като дебютира преди няколко години. Второ, Motor Trend изглежда не харесва много това X4, като се има предвид, че основната характеристика на този автомобил е фактът, че той е в същото време SUV, както и не е. Ето защоBMWизползва псевдонима„Спортно превозно средство“, тъй като е базирано на последното поколение X3, но с окачване, волан, по-спортно управление и стил. Накратко, X4 прилича повече на "SUV купе".

Образ

Разликите между BMW X3 и X4

Докато идеята за по-стилен, спортен и извитBMW X3изглежда добре,BMW X4всъщност ни предлага малко разочарован. Колата не се движи толкова добре, колкото се надявахме, не е толкова удобна и като цяло не е страхотен SUV. Накратко, това не е по-добър SUV от X3, но дори не е и купе, способно да бъде спортно; без дим и без печено.

Разбира се, това X4 също има някои добри качества, тъй катовсе още е по-забавно за шофиране от X3и стилът обръща внимание на много. Пространството в багажника също е страхотно, въпреки че покривът е толкова наклонен, но всичко това не е достатъчно, за да може да се конкурира с конкуренцията на Motor Trend.

Образ

Какво хареса на MT в товаBMW X4 ? „Изненадваща товароносимост“. Това, което обаче не харесаха, е „ръководството. стил. Комфорт“, затова не критикуваме вкусовете на MT, но се чудим защо избрахме да включим X4 в класацията „SUV на годината“на този етап. Беше жалко, че новото X3 не излезе навреме, за да бъде част от това състезание, като се има предвид, че е много добър SUV, както писахме в това ревю на BMW X3 и това би затруднило другите конкуренти.

Популярна тема