BMW M2 2019 Competition на Нюрбургринг показва мускули

Съдържание:

BMW M2 2019 Competition на Нюрбургринг показва мускули
BMW M2 2019 Competition на Нюрбургринг показва мускули
Anonim
Образ

Мощност, но преди всичко удоволствие от шофирането

Следващата година ентусиастите на BMW ще имат на свое разположение много нови модели, които ще утолят жаждата на всички за производителност.Тези нови автомобили ще покрият всякакъв бюджетен диапазон и ще варират от M2 Competition до върха на гамата BMW M8; само тези два споменати автомобила в момента се тестват с прототипи в обичайния тренировъчен лагер:"Зеленият ад"Ако напоследък смехвърлили поглед на BMW M8,днес ще се съсредоточим върхуBMW M2 Competition,колата, която трябва да предлаганай-доброто съотношение качество-цена.

Нов двигател за BMW M2

СегашнотоBMW M2понякога е критикувано за липсата на истински М двигател, но този път нещата ще се променят.BMW M2 Competition ще включва двигател S55,, отбелязващ рязка и решителна промяна.

Всички са съгласни, че BMW M2 с400 конски сили би било страхотно нещо, но видеото по-долу също показва ясно, че конските сили не са всичко.. Помислете за това, какво накара M2 да се открои от другите автомобили в M линията? Все още си спомням първия път, когато я карах и всичко, което направих, беше "човече, тази кола е много лесна за управление, послушна е, но адски забавна". Ето какво направи товаBMW M2толкова желано: Има достатъчно мощност, за да бъде бърз, но не толкова, че да се страхувате от него.

Образ

С тозиM2 Competition, мощността може да не се увеличи драстично, но все пак ще бъде достатъчно, за да бъде забелязана, надявайки се, че стабилността на задната част няма да пострада твърде много на опашка благодарение на многото cv.Това нещо вече може да се види в първите секунди на видеото по-долу, където виждамеM2 Competition да се реди на пистатаОчевидно инженерите ще трябва да настроят колата малко повече, особено по отношение на окачването, но това, което е почти сигурно е, че този M2 Competition ще бъде по-добър от изходящия модел.

Популярна тема