BMW M3 G80 нова информация, снимки и подробности

Съдържание:

BMW M3 G80 нова информация, снимки и подробности
BMW M3 G80 нова информация, снимки и подробности
Anonim
Образ

Рендиране ни показва как ще изглежда BMW M3 G80

2020 изглежда далеч в момента и въпреки че остават само 3 години от дебюта на следващото поколение наBMW M3 G80за нас ентусиастите може изглежда като цяла вечност.

Може би защото сегашнотоBMW M3изглежда остарява по-бързо от нормалното. Всъщност, след пускането на BMW M3 F80 през 2013 г., конкуренцията се засили. Всички състезатели пуснаха на пазара по-актуални и по-модерни модели, както може да се види в товапредизвикателство между BMW M3, Mercedes AMG C63 и Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

Въпреки това, бъдещетоBMW M3 G80,, което е планирано да дебютира през 2020 г., няма да остане настрана и ще донесе много нови технологии и иновации, за да накара всички конкуренти да погледнат назад

Според скорошна статия в Car Magazine, следващиятM3 G80ще бъде впечатляваща кола и ние научихме много за нея и не само ще има много използвани елементи за първи път на този модел, но се говори за радикална промяна. Да започнем с това, че следващотоBMW M3 G80ще бъде базирано на лека платформа, която ще бъде комбинация от леки материали, включително алуминий, магнезий и въглеродни влакна. Така че този нов M3 ще бъде по-лек, по-твърд и по-добре балансиран от текущата версия. Но няма да е само това, тъй като BMW M3 ще бъде и най-напредналият в технологично отношение на всички времена.

Образ

Още средна класа

Говори се, че новият M3 използва подобна версия на3000cc, TwinTurbo, редови 6-цилиндров s55 двигател, но силно преработен. Той ще бъде съчетан с 48-волтова електрическа система, която ще бъде много по-ефективна от преди и която също ще захранва електрически някои други елементи като турбината (подобна на Audi SQ7) и системата за впръскване на вода, подобна наBMW M4 GTS Очаква се мощността да достигне 500 к.с., което ще го постави наравно с автомобили като Mercedes AMG c63 S и Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio. Двигателят ще бъде куплиран с8-степенна автоматична скоростна кутия като тази на BMW M5или 6-степенна механична, докато по отношение на тягата изглежда, че ще бъде интегрална, подобна на тази възприет от BMW M5с възможност за включване на задвижване на задните колела само с натискане на бутон.

Това ще даде на M3 сцеплението, от което се нуждае, за да се справи с всички тези конски сили на пътя и да му даде максималното възможно ускорение и вероятно, когато излезе, ще бъдеBMW M3най-бързо от всички пъти. Наистина интересното е, че BMW изглежда иска да промени философията на M3, като го направи малко по-малко нервен и злобен от предишния модел. Със сигурност това ще генерира две течения сред ентусиастите и по-специално пуристите на шофирането срещу любителите на мощността, които предпочитат и малко комфорт.

НастоящиятM3 F80се оказа доста твърда кола и повече закаране на пистаи следователно е вероятно ние ще има по-мека настройка на окачването. Предстоящото BMW M3 G80ще бъде най-бързото, най-модерното M3, виждано някога,, но ще загуби ли малко чистота за тези, които обичат шофирането на ръба? Може би Да, също и защото се усеща, че BMW водиBMW M2като най-лошото от групата.

Популярна тема