Електрическо BMW iX3 и бъдещи електрически SUV на път

Електрическо BMW iX3 и бъдещи електрически SUV на път
Електрическо BMW iX3 и бъдещи електрически SUV на път
Anonim
Образ

Нови регистрирани търговски марки на BMW: iX1, iX2, iX3, iX4, iX5, iX6, iX7, iX8 и iX9

Новата марка на BMW обхваща модели от iX1 до iX9, предполагайки пускането на другиелектрически SUV

Масовото пускане нановите електрически превозни средства на BMWне възнамерява да спре. Германската марка е регистрирала всичкимарки, вариращи от "iX1" до "iX9", което показва, че на хоризонта може да има много нови електрически SUV.

Досега единственотоBMW electric 4 × 4потвърдено за производство еизцяло електрическата версия на новото BMW X3новорегистрираната търговска марка ни дава по-добра представа как ще бъде кръстен този модел, когато се появи в шоурумите през 2019 г., а именно симето BMW iX3.

Образ

Стратегията зад тази номенклатура също така предполага, че бъдещите електрически SUV ще бъдат базирани на съществуващи модели, като X3, за разлика от изцяло нови модели - като i3. Тази стратегия е точно обратното на тези, прилагани от Audi, Jaguar и Mercedes заедно с техните e-tron, iPace и EQC, въпреки че електрическите SUV на BMW все още ще попадат в марката електрически автомобили „i“.

Друго електрическо превозно средство отBMW ще бъде бъдещата производствена версия на концепцията i Vision Dynamics, която беше представена на автомобилното изложение във Франкфурт през септември, която се очаква да влезе в производство през 2020. Тази кола се очаква да носи името "BMW i5" и ще се конкурира директно с Tesla Model S. Очаква се концептът да има пробег на батерията от 600 км и 0-100 за 4 секунди, според BMW.

Популярна тема