Ръководство за закупуване на употребявано BMW Z4 M

Съдържание:

Ръководство за закупуване на употребявано BMW Z4 M
Ръководство за закупуване на употребявано BMW Z4 M
Anonim
Образ

Съвети за пазаруване

Един от големите провали наспортните автомобили на BMWпрез последното десетилетие еBMW Z4 MНе се продава много и беше засенчен отBMW M3 E46иBMW M5 E60, две BMW, които доминираха пазара по това време. Във всеки случай, ако феновете на марката дадат още един шанс на тозиZ4 M, те ще бъдат изненадани как това наистина е един от най-добрите автомобили, създавани някога отBMW. M от последните времена, почти наравно сBMW 1 Series MиBMW M2Ако мислите да си купите такъв, ние създадохмеръководство за купуване, за да ви помогнем.

Проблеми с двигателя на BMW Z4 M

Под капака на този Z4 M е същиятS54 3200cc редови шестцилиндров двигател, монтиран на M3 E46, но докато този двигател наM3 имаше някои проблеми при работа с VANOS тръби,Z4 M го нямаше, което го правеше по-надежден. Има някои случаи на малки къси съединения, които се появяват след около 120 000 км, но те са само изолирани случаи, а не постоянен проблем на двигателя. Във всеки случай би било по-добре да намерите пример с по-малко от 70-80 хиляди км, в добро състояние и с честа смяна на маслото само за по-сигурно.

Образ

И така, тук сме с въпроса "кой да купя, роудстъра или купето?". Тъй като първоначално BMW Z4 се смяташе зароудстър версия,торсионната твърдост не се губи при версията Купе, така че не е нужно да се тревожите за това.Роудстърът има по-меко окачване, както и стабилизатори, докато купето е малко по-твърдо. Като се има предвид, че роудстърите обикновено са по-евтини и малко по-меки, те също са най-добрата покупка за употреба на улицата.

Образ

СL6 двигател с 343 конски сили, шестстепенна механична скоростна кутияи атлетичните способности, на които завиждат всички съвременни BMW,BMW Z4 M е отлична кола, в която да инвестирате сега.Независимо дали искате да изберете версията Coupe или Roadster,BMW Z4 M е фантастична колаза шофиране и каране. би било струва си да погледнете, първо разгледайте това ръководство, за да разберете по-добре кой да купите.

Популярна тема