Изображения на BMW X8: слуховете започват да се разпространяват

Изображения на BMW X8: слуховете започват да се разпространяват
Изображения на BMW X8: слуховете започват да се разпространяват
Anonim
Образ

Изобразяването на BMW X8

BMWв момента разширява гамата си от автомобили, но вече може да се види малка промяна в справянето с важността на някои модели пред други. Много източници в Мюнхен казват, чепо-нишовите модели с не много добри резултати от продажбите ще бъдат напълно изоставени и ретрансформирани, така че автомобили катоBMW 4 Series Gran Coupe или Series 3 Gran Turismoможе да претърпи импортирани надстройки в бъдеще. От друга страна,SUV автомобили натискат много напазара и това означава, че ще виждаме все повече и повече модели с X в името, последният от които според слуховете е просто възможноBMW X8.

Изглежда, че баварската марка мисли за представяне на луксозен модел като BMW X7 в бъдеще, SUV с вероятно имеBMW X8, който вероятно ще има по-спортен дизайн като моделите BMW X4 и X6. Така че това предполагаемо BMW X8 трябва да бъде някакъв вид купе или гранд купе версия на X7, с всичкия лукс, който идва с него. Основният проблем с тези слухове е, че те не могат да бъдат потвърдени от други източници в момента, а напротив, официалните източници започнаха да отричат ​​плановете за подобна кола.

Образ

„Ще има място за X8 – особено за пазар като китайския – но все още няма решения за това. Всяка кола трябва да има различен характер и това са неща, които отнемат много време за оценка”, казаръководителят на разработката на BMW, Клаус Фролих.В същото време изпълнителният директор остави място за спекулации и честно казано, всичко изглежда възможно в момента: „Този ​​сектор се разраства бързо, така че ще има възможност“, добави Фролих.„Все още е рано да се говори за този X8.“

ВъзможноBMW X8би било превозно средство от най-висок клас само с четири места на борда, с много място за пътниците отзад. Вероятно ще бъде изграден върху лека платформа с вероятно електрическо захранване. Ако това се случи, X8 ще бъде съперник наRange Rover Bentayga, въпреки че X7 вече е в състояние да покрие всички тези сегменти, без да е необходимо да добавя още автомобили към гамата.

Междувременно нека се насладим на изображенията на BMW X8.

Популярна тема