Видео: нов тийзър на BMW i8 Roadster малко преди световния дебют

Видео: нов тийзър на BMW i8 Roadster малко преди световния дебют
Видео: нов тийзър на BMW i8 Roadster малко преди световния дебют
Anonim
Образ

Ще бъде представено в Лос Анджелис

Автомобилното изложение в Лос Анджелисще отвори вратите си към края на месеца и ще бъде събитието, на коетоще бъде представен на света за за първи път BMW i8 Roadsterв целия му блясък. Официално потвърдено преди няколко месеца, след като слуховете се разпространиха онлайн от 2012 г. насам – когато беше представена концепцията на BMW i8 Roadster – най-накрая е време да видите този двуместен хибрид от първа ръка. Дотогава обаче германците ще ни измъчват с всевъзможни видеа, като този публикуван по-долу.

Вътре можем да видим какво изглежда точно катоi8 Roadster впоточната линия в Лайпциг, над тестовия стенд за окачване и с покрив от плат, който не оставя място за въображение.От известно време говорим, че Roadster ще има платнен покрив, което ще доведе до намаляване на и без това ограниченото пространство за двете задни седалки.

Образ

Някои източници твърдят, че този Роудстър ще има някои промени в дизайна отпред и отзад, които също ще бъдат възприети заBMW i8 Coupeслед като преобразяването бъде разкрито. Под капака, захранването също е подобрено и нашите източници твърдят, чеще достигне 400 конски сили.

За съжалениене знаем дали това подобрение на мощността ще се дължи на надстройка на 1500cc 3-цилиндров турбобензинов двигател или на електрическия моторТова, което знаем е, че животът на батерията на BMW i8 Roadster ще бъде по-висок ибатериите ще имат по-висока електрическа плътност, подобно на тези, монтирани на94 Ah BMW i3.

Не на последно място,BMW i8 Roadsterще привлече вниманието, след като бъде представено, точно като модела купе. Автомобилното изложение в Лос Анджелис никога няма да дойде твърде рано за нас, феновете, които очакваме с нетърпение този i8 кабриолет.

Популярна тема