Ревю на Rolls Royce Phanom VIII и пътен тест

Ревю на Rolls Royce Phanom VIII и пътен тест
Ревю на Rolls Royce Phanom VIII и пътен тест
Anonim
Образ

Най-добрата кола в света?

Rolls Royceдекларира, чеPhantomе и винаги е бил най-добрият автомобил в света; всъщност, ако базираме това твърдение единствено на инженерни постижения и качество, няма начин да се противопоставим на казаното. В този нов преглед на Auto Express ще видим защоRolls Royce Phantom VIIIможе да се нарече "най-добрата кола в света".

Очевидно най-добрата кола в света всъщност не съществува, тъй като е невъзможно която и да е кола да надделее във всички възможни категории. Така или иначе, изглежда, че шофирането на този нов Phantom може да ви накара да се почувствате като в нещо по-специално от всичко друго, създавано някога.

Отвънновият Phantomе огромен и внушителен, както и елегантен и статуен, точно кактоRolls Royceса винаги е бил - луксозен и елегантен, но също вулгарен и преувеличен на моменти.

Образ

Този новPhantom, както се вижда в това видеоне се различава много от колата, която заменя, но изглежда по-добре от всякога. Линиите му са перфектни, погледът е мускулест, но в същото време линеен, малко като Джеймс Бонд, облечен в смокинг, ушит като произведение на изкуството.

Но не външният естетически аспект прави този Фантом да изглежда сякаш е в центъра на вселената, авътрешният аспект Почти Абсурдното ниво на лукс и качество на изработка е просто несравнимо в цялата автомобилна индустрияa и за да намерите по-разкошна кабина от тази, ще трябва да търсите в частен самолет.Кожата е перфектна, седалките са страхотни, а купето е невероятно тихо. На борда има и ексклузивната "галерия", която позволява на собственика да поръчва от артисти каквото пожелае на дисплея.

Въпреки това, не мислете, че пилотската кабина е просто красива, тъй като под нея има някои наистина умни инженерни разработки.Изграден върху изцяло нова алуминиева платформа, новият Phantom е толкова тежък, колкото стария модел, но с много повече лукс, повече първокласни материали, повече кожа и повече технологии на борда.Специална пяна също е включена в гумите, за да помогне за намаляване на шума на борда.

Образ

Има и система от камери, която сканира пътя пред превозното средство, за да подготви системата на окачването да адаптира автомобила към всяка повърхност и несъвършенство; ето защо комфортът на борда е несравним. Auto Express твърди, че това е най-удобната кола на пазара.

Въпреки това, Phantom също е забавен за шофиране, благодарение на неочакваното усещане, предадено от колата. Под капака откриваме по-малко "адекватен" 6750cc twin-turbo V12 с 563 конски сили и 900 Nm въртящ момент.

Като цяло Auto Express казва, че новият Phantom е най-луксозният, комфортен и най-добрият в класа автомобил на пътя. Единственият проблем с този Phantom е неговата цена, която е по-висока от много къщи. Но от друга страна, това е цената, която трябва да платите, за да имате "най-добрата кола в света".

Популярна тема