Нов Aston Martin Vantage: това е съперникът на BMW M8

Нов Aston Martin Vantage: това е съперникът на BMW M8
Нов Aston Martin Vantage: това е съперникът на BMW M8
Anonim
Образ

Амбициите на кралицата

В момента интернет експлодира благодарение на новините относноновия Aston martin VantageОпределено по-вълнуващ от все още отличнияDB11, новиятVantageе най-новият спортен автомобил на марката, създаден да възкреси истинския дух на шофиране. Идеята е да се съживи цялото наследство наAston Martin, за да се създаде кола, която е едновременно красива за гледане и шофиране. От това, което изглежда и какво се крие зад това, което видяхме, това изглежда, че това ще бъде колата, с коятоBMW M8ще трябва да се справи с него.

Образ

Разбира се, знаем, че Vantage е малко по-малък от бъдещия M8, но цената и производителността на Vantage са почти идентични с това, коетоBMW M8 ще имаВ допълнение, M8 ще бъде автомобил, фокусиран върху шофирането, като Vantage, докато по-големият и по-тежък DB11 ще се премести в спортния GT сегмент. При цена от около $145 000 както M8, така и Vantage ще заемат един и същ сегмент на луксозните автомобили; като се замисля, ироничното във всичко това е, че когато за първи път видяхмеBMW M8, веднага споменахме как прилича на Aston Martin по стил.

Образ

Ако този M8 е толкова красив, колкотоAston Martin Vantage, не мисля, че феновете ще бъдат разочаровани, тъй като Vantage е наистина красив. Честно казано, някои детайли на Aston Martin са невероятни, като малките и мощни фарове и огромната предна решетка.Във всеки случай останалата част от колата също не изглежда зле, като успява да се конкурира достойно със стария Vantage.

Образ

Докато предницата може да изглежда малко странно, профилът е фантастичен въпреки странните перфорирани вентилационни отвори на решетката, които биха били по-подходящи, ако бяха в цвета на каросерията. Капакът е наистина дълъг, като този на DB11, с къса опашка и много нисък, елегантен покрив. Чудесен. Въпреки тованай-фотогеничната страна е задната, където спойлерът с интегрирани светлини, монтирани в каросерията, е невероятен, много по-хубав от всеки активен заден спойлер. Харесваме също как черен хром отразява задните светлини.

Под този дълъг преден капак имаAston Martin настроен AMG 4000cc twin-turbo V8 двигател с 503 конски сили и 685 Nm въртящ момент,със звук, модифициран да звучи като звук като истински Астън Мартин, а не Мерцедес. 8-степенна ZF автоматична трансмисияе монтирана с двигателя, докатошестстепенна ръчна трансмисия ще бъде добавена по-късно;мощността се предава отзад колела благодарение на диференциал с електронно управление. Aston твърди, че 0-100 се извършва за около 3,5 секунди.

Образ

Aston Martinсъщо казва, че този нов Vantage ще бъде истински спортен автомобил. Британците влагат много усилия втръпката от шофирането на този Vantage, който трябва да е истински Aston Martin във всички отношения. Ето защо долната част на тялото е директно свързана с шасито, за да даде по-добро усещане на водача. Окачването е ново към адаптивно, специално подготвено за тези гуми Pirelli P-Zero. „Много напомня на стария Vantage, който беше най-успешният модел в историята на марката. Създаването на достоен наследник беше предизвикателство и огромен източник на мотивация.Наистина съм развълнуван от това, което създадохме: нов Vantage с по-ясен външен вид и намерения, със сърце, което се фокусира върху производителността и с невероятна динамика на шофиране, като същевременно остава използваем дори в ежедневен контекст. Истински спортен автомобил с по-хапащ външен вид и по-сложна динамика, ето как новият Vantage се превърна в Aston Martin с чистото удоволствие от шофирането, което феновете чакаха.” каза главният изпълнителен директор на Aston Martin д-р Анди Палмър..

Образ
AM 6

Атланта

септември 2017

Снимка: Дрю Гибсън

НовиятAston Martin Vantageе наистина красив, но с чудовищни ​​характеристики и изглежда просто невероятно за шофиране. КогатоBMW M8също излезе по улиците, тогава предизвикателството ще се разпали. И двата ще бъдат оборудвани с twin-turbo V8 двигатели, и двата ще ускоряват от 0 до 100 за около 3 секунди и половина и ще имат уникален стил.Нямаме търпение и двете коли да бъдат налични по нашите пътища, но дотогава ще трябва да се задоволим с това, че новият Vantage е наистина невероятен.

Популярна тема