Видео: BMW X2 разбива калъпа с нетрадиционен промоционален видеоклип

Видео: BMW X2 разбива калъпа с нетрадиционен промоционален видеоклип
Видео: BMW X2 разбива калъпа с нетрадиционен промоционален видеоклип
Anonim
Образ

Snapchat като рекламен канал

BMW X2беше представен неотдавна и от самото начало германците искаха да са сигурни, че ще направят голямо влияние с тази кола.Неговата цел е да предизвика нормата и статуквото, сякаш иска да пробие стените, с които сме свикнали. За да се постигне това, беше проведено внимателно проучване на това какво може да подчертае новата кола, така че клиентите да видятновия X2в правилния контекст.

Видеото, което беше пуснато вчера, показва точно това:нетрадиционен подход към това, което винаги трябва да бъде автомобилна реклама. Започвайки от музиката, подписана отGessafelstein, всичко изглежда свързано за изграждане на нов начин за възприемане на автомобила и по-специалноновото X2 Освен това видеото е настроено да ви накара да се заинтересувате какво са обявили германците през предходната седмица, като рекламират колата вSnapchat.

Образ

Използвайки новитеочила „Augmented Trial“на Snapchat,повече от милион души в цяла Европа са виделиBMW X2 в неговия цвят Galvanic Goldпреди края на октомври. КампаниятаBMW X2Кампанията "Be the Dare" използва нови комуникационни канали, за да достигне до феновете на BMW по целия свят, в съответствие с новите пазарни цели на марката. Фокус върху новия слоган за млади хора "Чисто удоволствие от шофирането"”. Комуникациите на BMW получават по-млади и свежи подходи, с нов тон в техните послания и изследване на нови и неочаквани канали.

В случай, че се чудите за какво е влязло всичкото злато във видеото по-долу, всичко е свързано сBMW X2, разбира се. Специална селфи леща, която оцветява лицето като новото BMW X2 Galvanic Gold, беше предоставена на потребителите на Snapchat в Германия, Франция, Италия, Испания и Обединеното кралство веднага след стартирането на рекламната кампания на X2 в началото на ноември. Засега операцията е успешна, тъй каторекламата е видяна 40 милиона пъти от повече от 13 милиона потребители на Snapchat.

Популярна тема