Следващо BMW M140i задвижване на четирите колела срещу BMW Серия 1 със задно задвижване

Съдържание:

Следващо BMW M140i задвижване на четирите колела срещу BMW Серия 1 със задно задвижване
Следващо BMW M140i задвижване на четирите колела срещу BMW Серия 1 със задно задвижване
Anonim
Образ

Разлики между старата и новата серия 1

BMW Серия 1ще бъде жертва на техническо понижение в следващата си версия, открито тук, докато се тества на Nurburgring в топ версиятаBMW M140i.

Също така е интересно, че е открито по време на тестове, придружени от предишния модел и, очевидно, водачът на оранжевата кола изглежда се е забавлявал много, като е използвал максимално задвижването на задните колела.

Въпреки че настоящият модел може да бъде избран с xDrive задвижване, новотоBMW 140iще се предлага само с монтирано задвижване на четирите колела.Бяха приложени някои забележителни промени за базовия модел на BMW, тъй катоBMW Серия 1беше направенавтомобил с предно задвижване, базиран на UKL архитектурата, точно катоBMW Серия 1 седан, който в момента се продава в Китай.

Образ

BMW M140i: задвижване на четирите колела и само четири цилиндъра

Тъй като споменахме по-малкия размер на двигателя, трябва също да кажем, чеBMW M140iще загуби два от цилиндрите си, тъй като мощността ще се осигурява от2000cc турбо двигател, който заменя стария шестцилиндров редови двигател със страхотен звукЩо се отнася до мощността на двигателя,очакваме да бъде около 220-240 конски сили.Ще бъде интересно за да видите дали името "M140i" остава същото или е променено от BMW.

Използването наплатформа с предно задвижванене е непременно лошо, когато смятате, че ще позволи на Серия 1 да получи много повече пространство в кабината, както за пътници, така и за багаж.Мястото за краката на пътниците отзад ще бъде много повече и ефективността на горивото също трябва да се подобри.

Образ

Вижда се на тези снимки,текущата серия 1 ще остане в експлоатация още една година, така че все още ви остава малко време, ако искате да си купите кола със задно предаване, хечбек и с шестцилиндров двигател. Говорейки за естетика, BMW избяга за прикритие, като пусна промоционален видеоклип, койтопредставя актуализирано BMW Серия 1,, което, както знаете, всъщност е рестайлинг от второ поколение.

И накрая, трябва също да се спомене, че BMW не планираBMW M1тъй като поне засега няма да има чисто М модели с тракшън архитектура.

Популярна тема