Снимки и изображения на BMW X5 G05 и BMW Серия 8, тествани в Словения

Съдържание:

Снимки и изображения на BMW X5 G05 и BMW Серия 8, тествани в Словения
Снимки и изображения на BMW X5 G05 и BMW Серия 8, тествани в Словения
Anonim
Образ

Завръщането на мита Серия 8

BMWе на път да осъществи мащабна пазарна офанзива, която ще види въвеждането на няколко нови модела, включителноновото BMW X5 иновото BMW Серия 8Първият ще бъде само ново поколение на все още актуален модел, докато вторият ще бъде прераждане от пепелта на много обичан модел. Въпреки че очевидно по-интригуващият от двата е8 Series,BMW X5със сигурност ще бъде по-важен за съдбата на марката, предвид обем на продажбите, които трябва да постигне. Въпреки това и двете бяха забелязани по време на предпроизводствени тестове в Словения.

Образ

На тези снимкиBMW X5иСерия 8са паркирани отстрани на пътя пред някои магазини и което оставя място за по-отблизо. И двата имат един и същи вид камуфлаж, като само няколко детайла от капака и покрива са открити.

Търговският успех BMW X5

Виждаме, чеBMW X5ще имаизцяло нови предни решетки, по-масивни и напомнящи наново BMW X3Точно като новото X3, изглежда, че новото X5 ще има предни светлини, разделени от решетките. Обикновено дизайнът на автомобилите трябва да бъде наследен от по-малките модели, като се започне от по-големите модели, а не обратното; Въпреки че това може да е странно за X5, тъй като той наследява част от дизайна си от по-малкия X3, това може да е добре, като се има предвид красотата на най-новия баварски SUV.

Образ

Въпреки това, всички вие ще гледатеновите 8 серии, за които можем да кажем - въпреки че носи тежък камуфлаж - ще изглежда прекрасно. Толкова дълъг, елегантен и нисък, с мускулест гръб и дълга, "заострена" муцуна. Някои фенове твърдят, че концепцията на новата серия 8изглежда твърде много като Aston Martin, но имайки предвид колко красив е новият Aston Martin Vantage, това може да е само добро.

Популярна тема