Всички видеоклипове за BMW i8 Roadster във визуализация

Всички видеоклипове за BMW i8 Roadster във визуализация
Всички видеоклипове за BMW i8 Roadster във визуализация
Anonim
Образ

Един дизайн напред 20 години

BMW i8 Roadsterнай-накрая беше представен пред публиката наавтомобилното изложение в Лос Анджелис.Трябва да кажем колата наистина е красива на снимки, но на живо е още по-добра. За съжаление, тъй като не всички имаха късмета да го видят на живо, имаме няколко видеоклипа за вас, които показват колата в детайли. Новият двуместен автомобил благодарение на няколко видеоклипа, показващи прекрасните му извивки.

BMW i8 Roadsterе нова стъпка в правилната посока за BMW. Автомобилът е очакван с нетърпение от феновете на марката от дълго време, откакто беше представенконцептуалния i8 Spyder.Тъй като купето беше зашеметяващо и много близко до показания концептуален дизайн, очаквахме този кабриолет да следва същата пътека, с още по-добър външен вид, за да впечатли всеки, който минава покрай него.

Образ

Техническите характеристики на новия модел също са подобрени в сравнение с тези на стария i8, както се случи с рестайлинга на версията купе, която обаче е по-бърза предвид допълнителното тегло на версията кабриолет.Автомобилите вече имат обща мощност от 374 конски сили благодарение на по-мощния предно монтиран електромоторЗадната ос все още се задвижва от231 турбо трицилиндров 1500cc двигател коне

Благодарение на по-високата плътност на новите батерии на тези нови BMW i8s,пробегът в електрически режим се е подобрил, достигайки (приема се) 55 км според BMWОчевидно тази стойност ще бъдете различни в ежедневното шофиране, но е хубаво да знаете, че сме работили и в тази област.BMW също декларира, че този нов Roadster ще бъде най-продаваният модел от гамата i8 в бъдеще и ние искрено сме съгласни, въпреки че каталожната цена ще бъде малко по-висока. Докато го караме и докато не го видите по пътищата, нека просто го разгледаме по-отблизо благодарение на видеоклиповете по-долу.

Популярна тема