Снимка на живо на BMW X2, забелязана в Германия

Снимка на живо на BMW X2, забелязана в Германия
Снимка на живо на BMW X2, забелязана в Германия
Anonim
Образ

X2 под прикритие

Все още чакаме реалното пускане на пазара наследващото BMW X2Въпреки че го виждахме голо на снимката, все още не успяхме да го видим без камуфлаж в плът и кръв. Сега обаче се появиха снимки, показващи новияX2в "ежедневието" на паркинг в Германия.

Най-новият малъккросоувър на маркатае и по-спортният, тъй като емалко по-малък и по-привлекателен като дизайн от BMW X1 Благодарение на интересния си стил, почти подобна на купе линия на покрива и спортна динамика на шофиране, това X2 се очаква да се продава много в Европа и Северна Америка.Преценявайкиновото BMW X2в сравнение с колите до него, веднага забелязваме, че това не е обикновен автомобил. Визията е свежа и модерна, която ще зарадва много млади хора. Освен това колко готини са значките в задните колони?

Образ

ТоваBMW X2по-специално е боядисано вEstoril Blueи е оборудвано сM Sport пакет, който носи към колата нови джанти, агресивна предна броня и черни вложки както в предната, така и в задната броняТази кола конкретно еX2 sDrive20i, т.е. Много фенове на марката ще се оплакват от този избор на сцепление, но факт е, че 90% от клиентите не са забелязали разлика между предното и задното сцепление при автомобили, подобни на X2. При Серия 2 Coupe разликите биха били драстични, но при кросоувър те не се усещат толкова много.

Образ

Като се има предвид, че това X2 еsDrive20i,означава, че имаме най-добрия бензинов двигател в нашите ръце в момента,турбо двигател 2000cc четири цилиндъра със 192 конски сили и 280 Nm въртящ моментКогато този двигател се комбинира с7-степенна автоматична скоростна кутия с двоен съединителединствената налична опция в момента) колата прави 0-100 за около 7, 7 секунди. Въпреки че много ентусиасти на BMW няма да бъдат много доволни от него, като се имат предвид днешните стандарти, мощността и производителността са напълно в съответствиес конкуренцията, като например Audi Q2Можем да спрем за момент и оценявате ли, че името на колата отразява спецификациите на двигателя?

Образ

BMW X2е интересна кола, тъй като една кола обединява млад и спортен стил, жив, спортен двигател и достъпна цена.В много отношения това е точно колата, която любителите на марката отдавна желаят, въпреки че предното предаване разгневи някои ентусиасти. Радвахме се да я видим в "обикновени дрехи" и се надяваме да я закараме възможно най-скоро.

Популярна тема