ВИДЕО: BMW 630i GT, видян от камера от първо лице

ВИДЕО: BMW 630i GT, видян от камера от първо лице
ВИДЕО: BMW 630i GT, видян от камера от първо лице
Anonim
Образ

Когато BMW обяви, че ще премахне зашеметяващата6 Series Coupe, за да създаде6 Series Gran Turismили подобен хечбек, феновете бяха естествено нещастен. Разбира се, скоро ще получимСерия 8 купекато утеха, което очевидно е страхотно, но все пак е жалко да видим тази промяна в Серия 6. Но ако можете да погледнете отвъд със своята естетика, Series 6 GT със сигурност има някакъв чар. За да стане ясно това е това видео от първо лице на AutoTopNL на BMW 630i GT.

Знаем, че винаги сме били стриктни с тази серия 6 GT, но все още разбираме нейната цел и привлекателността, която може да има.В това видео можем да видим някои откъси от шофирането на BMW 630i GT, което изглежда страхотно за това, което трябва да бъде, което е по-практична и интересна серия 5.

Образ

BMW 630i GT се задвижва от 2000cc турбо четирицилиндров бензинов двигател с мощност 260 конски сили, съчетан с осемстепенна автоматична скоростна кутия. Следователно това е по-малко мощната и по-евтина бензинова версия, но все пак е достатъчно бърза, за да бъде забавна, въпреки че това не е най-важният й аспект.

Когато се качите на Серия 6 GT, дори в по-„икономичния“вариант 630i, ще бъдете посрещнати от красив интериор. С разкошна кожа, висококачествени панели и фантастична технология, интериорът на Серия 6 GT е чудесно място да прекарате времето си; което е точно целта на този автомобил, който не е проектиран да бъде зашеметяващ луксозен автомобил или автомобил с най-висока производителност, но е проектиран да бъде луксозен, но преди всичко комфортен автомобил, като същевременно остава просторен седан и практичен за клиенти, които искат лукс и качество, но и възможността да доведат цялото семейство със себе си.

Вярно е, че почти всички ентусиасти на BMW ще предпочетат Серия 5 Touring, тъй като е по-красива и има по-голям товарен капацитет, но много други ще предпочетат практичността на тази Серия 6 GT и формата му от купе.

В това видео можем да видим как BMW 630i GT достига максималната си скорост на магистралата, като същевременно остава солидно, стабилно и тихо. Имайки предвид, че всичко това се случва с възрастни в багажа им, BMW Серия 6 GT заслужава внимание.

Популярна тема