BMW M5 и i3s: какво правят заедно на пистата?

BMW M5 и i3s: какво правят заедно на пистата?
BMW M5 и i3s: какво правят заедно на пистата?
Anonim
Образ

Докато чакахме изтичането на ембаргото за разкриване на новини, наскоро успяхме да се сдобием с новотоBMW M5 F90иBMW i3s на път в Португалия (прегледите ще дойдат скоро). Малко странна двойка, нали?

Една от тези коли е супер седан с повече мощност от Ferrari 458 Italia, докато другата е малък електрически хечбек със същата мощност като Golf. Не точно съвпадение.

Образ

Въпреки това тествахме двете коли в един и същи ден на писта в Лисабон, като направихме няколко снимки за случая.Трябва да се каже, че свързването е наистина смешно; новото BMW M5 F90 има600 конски сили и 4400cc twin-turbo V8 двигателв комплект със задвижване на всички колела и ускорение 0-100 за 3,3 секунди - най-бързото BMW в историята -.

Вместо това BMW i3s? Е,разполага с електрически мотор с мощност 184 конски сили и задвижване на задните колела, с ускорение от 0 до 100 за 6, 8 секунди.

Въпреки тази разлика в мощността и производителността, и двамата се оказаха наистина забавни, само по различни начини. Естетическият контраст също е забавен, като M5 има елегантен, нисък профил, докато i3s е по-висок, квадратен и фънки, както и с по-футуристичен вид.

Въпреки това с удоволствие опитахме и двете, така че очаквайте и двете да бъдат прегледани скоро.

Популярна тема