Rolls Royce Cullinan може да промени името си

Съдържание:

Rolls Royce Cullinan може да промени името си
Rolls Royce Cullinan може да промени името си
Anonim
Образ

Името ще бъде разкрито следващата година

Според ново съобщение от SUVAuthority, азиатската секция на Rolls Royce, представлявана от Хал Серудин, заяви, чеимето Cullinan е "просто заглавието на проекта ". Що се отнася до окончателното име, Серудин каза, че „ще има повече новини за него през следващата година.“

Що се отнася до бъдещия облик на този Rolls Royce с „повдигнато задвижване“, той трябва да бъде много подобен на новия Phantom. Очаквайте подобно шаси на използванотона Phantom VIIIсъс силно използване на алуминий, както и същия6750cc V12 битурбо двигател.Трябва също да присъства същатаZF осемстепенна автоматична скоростна кутияи за първи път задвижване на четирите колела, за да можете да преминете дори в някои офроуд превозни средства.

Отвътре не смятаме, че този SUV ще обърне много внимание на лекотата на използване. Макар и огромно,по-голямата част от задното пространство ще бъде посветено на пътниците,, за да предложи повече лукс и пространство за краката.Най-вероятно ще има само две седалки, с огромна контролна конзола в центъра.повече лукс и някои функции за офроуд и всякакви метеорологични условия. След създаването на Bentley Bentayga и чисто новия Lamborghini Urus, този SUV на Rolls Royce също се подготвя за пускане, макар и засега без име.

Популярна тема