BMW обявява интегрирането на Google Assistant в ConnectedDrive

BMW обявява интегрирането на Google Assistant в ConnectedDrive
BMW обявява интегрирането на Google Assistant в ConnectedDrive
Anonim
Образ

ВчераГлавният изпълнителен директор на BMW, г-н. Харалд Крюгер, проведе пресконференция, на която подчерта приоритетите, които изтъкна пред компанията за следващите години, които успяхме да открием по време на събитието; като започнем от факта, чеследващите електромобили ще имат напълно различно име, включително SUV, до факта, чеConnectedDrive скоро ще бъде съвместим с Google Assistant.

Това нещо е много популярно сред клиентите. Въпреки че поддръжката за устройства с iOS и Apple вече присъства в новите BMW - включително Siri и Apple CarPlay - потребителите на Android се чувстват оставени малко встрани.Във връзка с това Крюгер каза по време на своята лекция, че „от този ноември нашите потребители ще могат да използват Skype Business и от декември BMW Connected ще бъде интегриран с Google Assistant.“

Това е музика за нашите уши. Досега не успяхме да изпробваме приложениетоSkype Business. В резултат на това стартирането наGoogle Assistantпрез декември също ще има да се тества, като се има предвид, че рекламата е сравнително готина. Въпреки това се надяваме, че след това решениеBMW също ще интегрира Android Auto, както е поискано от няколко клиенти.

Що се отнася доConnectedDrive, в момента има 10 милиона свързани автомобили BMW на пътя днес. Разработката ще продължи да предлага нови функции на клиентите, които в момента позволяват на автомобили, намиращи се в определени райони на света, да избягват трафика, да задават точен час на тръгване, за да не закъснеят за среща и други иновативни функции.

Популярна тема