Новото BMW X5 G05 отново ще предлага трети ред седалки

Новото BMW X5 G05 отново ще предлага трети ред седалки
Новото BMW X5 G05 отново ще предлага трети ред седалки
Anonim
Образ

Въпреки пристигането на по-голям SUV в гамата на BMW през 2019 г., следващото поколениеBMW X5- представено тази година - ще продължи да предлага място за седем пътника. Скорошна шпионска снимка от Южна Каролина показва прототип на X5 G05, пълен с опциятаза третия ред седалки.

Производството наBMW X5 F15 в завода в Спартанбургсе очаква да приключи през юли 2018 г., точно преди да започне производството на следващото поколение. Това също означава, че BMW ще пропусне класическия рестайлинг на "средната възраст" за това X5, което ще приключи своя жизнен цикъл след пет години - най-краткият жизнен цикъл някога в модерната ера за BMW -.

Цялостните пропорции и форми на предстоящото X5 остават непроменени, тъй като BMW не е преработвало дизайна на колите си през последните години, но по-внимателен поглед разкрива по-широки предни решетки, поставени малко по-високо., подобно на това, което беше видяно на концептуалното BMW X7. Страните показват по-наклонена линия на покрива от сегашното поколение, докато две ребра минават по цялата дължина на автомобила, за да подчертаят динамиката на автомобила.

Гамата от налични модели се очаква да остане непроменена, включително версиите sDrive35i и xDrive35i, докато старата версия xDrive35i ще стане версия xDrive40i, благодарение на новия 320 конски сили B58 3000cc шестцилиндров двигател. Дизеловата версия също ще спазва тази номенклатура; накрая, разбира се,xDrive40e хибридната версия на плъгинаще продължи да се предлага, както и версия с V8 двигател под името xDrive50i.

Популярна тема