Електрическо BMW Isetta? В Китай всичко е възможно

Електрическо BMW Isetta? В Китай всичко е възможно
Електрическо BMW Isetta? В Китай всичко е възможно
Anonim
Образ

BMW Isettaсъс сигурност е една от най-откачените коли, създавани някога от баварската къща. Първоначално произведена от италианската ISO,BMW версията на Isetta- 247cc едноцилиндров - с мощност от "добре" 13 конски сили. Този много малък двигател обаче позволи на Isetta да станепървата кола в света, постигнала рекорден разход от 3 л/100 км,цифра, толкова изненадваща, че забравяте трудностите на тази кола се справя с изкачванията. Още по-ефективна електрическа версия на Isetta вече е създадена в Китай, въпреки че това очевидно не е заслуга на BMW.

Честно казано, тази кола не е точно Isetta, но е силно вдъхновена от нея. Формата е много подобна на тази на Isetta 600 - пълна с четири врати - и името е Eagle EG6330K, определено непрактично за запомняне.

Образ

Този Eagle, за разлика от Isetta, е оборудван с електрически мотор на предната ос, което му позволява да достигне главозамайваща скорост от 60 км/ч. Оловно-киселинната батерия от 72 kWh позволява общ пробег от 112 км; разбира се, оловно-киселинният е донякъде остарял избор, но е и най-евтиният.

Ниската цена е козът на този Eagle, чиято каталожна цена е около 3200 евро – цената на хубав 4K OLED телевизор –. Ние лично бихме предпочели супер телевизор пред този Eagle, въпреки че може да е забавно да опитаме.

Ако искате да си купите Isetta, вероятно трябва да изберете баварската версия, със сигурност по-забавна и малко по-красива на вид. От друга страна, ако искате да притежавате евтино електрическо превозно средство с наистина уникален външен вид, тогава Eagle EG6330K може да е за вас.Жалко, че просто ще трябва да я вземете в Китай.

Популярна тема