Видео: BMW X2 предизвиква ролкови кънки в Лисабон

Видео: BMW X2 предизвиква ролкови кънки в Лисабон
Видео: BMW X2 предизвиква ролкови кънки в Лисабон
Anonim
Образ

Тази седмицановото BMW X2беше тествано в Лисабон, за да се разбере какъв ще бъде приносът му във все по-претъпкания SUV пазар. X2 се оказа доста забавен за шофиране и маркетинговият отдел искаше да подчертае поведението на автомобила по тесните и криви улици на Лисабон. За тази цел BMW създаде кратък видеоклип точно в португалската столица, в който можем да видимBMW X2, състезаващо се заедно с ролкови скейтъри.

Видеото няма наративен сюжет, а е създадено само за да подчертае естественото местообитание на този X2, показвайки го в средата, в която ще се използва най-често. Очаква се X2 да бъде популярен сред по-младите клиенти, както и да привлече тези, които искат да изразят своята индивидуалност чрез необичайно превозно средство.

Този X2 всъщност не е "нормален" автомобил;това X2 е кросоувър(или както BMW го нарича,SAV - Sports Activity Vehicle), който има за цел да се хареса на по-млади, по-модерни клиенти, само тези, които обикновено практикуват спортове като ролкови кънки, кънки, сърф и други подобни. Накратко, това видео е създадено специално за тях.

Докато не видим първите модели на X2 по обществените пътища, няма да можем да изразим мнението си, но можем да предвидим, че в сравнение с BMW X1, това X2 е по-агресивно, както и по-насадено на земята и по-гъвкав с всеки двигател.

Популярна тема