BMW Австралия също иска да предложи CarPlay чрез абонамент

BMW Австралия също иска да предложи CarPlay чрез абонамент
BMW Австралия също иска да предложи CarPlay чрез абонамент
Anonim
Образ

След като BMW обяви, че клиентите в САЩ ще трябва да преминат към абонаментен договор, за да използват CarPlay в колите си, няколко коментара насочиха пръст към BMW за неговото „измамно“поведение; в крайна сметка много клиенти ще харчат по-малко по този начин, в зависимост от това колко дълго планират да запазят колата си. Тази седмицаBMW Австралиясъщо обяви намерението си да приеме подобна политика.

В Италия абонаментът за Car Play, функция, която ви позволява да използвате различни приложения на мобилния си телефон директно от навигационния екран на вашето BMW, струва около 300 € за 36 месеца.

Говорейки пред медиите, присъстващи на скорошния 12-часов Barthurst, председателят на комуникациите на BMW Австралия Ленор Флетчър каза, че компанията обмисля тази опция. „Откриваме, че много от нашите клиенти не се интересуват непременно от използването на CarPlay или губят интерес към тази функция с течение на времето; ето защо обмисляме да превърнем тази опция в услуга с много ниска абонаментна такса".

Според Флетчър,много клиенти са толкова доволни от най-новите версии на системата iDrive, че не изпитват нужда да използват Apple CarPlayВъпреки че BMW предлага тази опция, изглежда хората все още не се интересуват от замяната на системата, специално създадена от BMW.

Популярна тема