SPY: нови снимки на BMW X4 M по време на зимни тестове

SPY: нови снимки на BMW X4 M по време на зимни тестове
SPY: нови снимки на BMW X4 M по време на зимни тестове
Anonim
Образ

Първото поколение наBMW X4беше малко странно. От една страна, колата изобщо не беше лоша, с изненадваща динамика на шофиране, цялостно добро представяне иM40iвариантът беше наистина добра кола. От друга страна обаче визията беше малко "особена", с което BMW накара феновете да си помислят, че са преминали известната "точка от която няма връщане". Ако трябва да бъда честен,продажбите все още бяха успешни, гарантирайки създаването навторо поколение BMW X4, представено на тези изображения.

С това второ поколение ще видим производството наBMW X4 Mвариант, първият в историята; този X4 M може да е бил забелязан наскоро по време на зимни тестове, в които изглежда видимо е подобрил колата, която ще замени.

Образ

Докато текущото поколение наBMW X4предлагаM40i M Performanceвариант, истинска M версия не е налична, но този тестов прототип, който беше сниман, изглежда е този фантомен вариант М; предполагаме това преди всичко поради настройката на дренажите. Всички автомобили BMW M Performance винаги са имали двойни ауспуси, докато версиите M винаги са имали четири, точно като този прототип.

Това X4 M също изглежда има наистина широки спирачни дискове, както и големи предни въздухозаборници, докато в противен случай изглежда доста стандартно BMW X4, включително колелата. Очевидно не очаквайте финалната версия да бъде идентична със стандартния X4, тъй като този X4 M ще бъде видимо по-агресивен.

Образ

Тези снимки подсказват някои детайли от външния вид на стандартния X4, който вече изглежда като подобрение спрямо сегашното поколение. Този нов X4 е с по-течна форма. Предната част е подобна на тази на BMW X3, което е добре, а задните светлини изглеждат много подобрени и по-стегнати и спортни като дизайн. Като цяло визията изглежда по-убедителна от настоящата. Предварително обновеният модел от някои по-късни предложения изглеждаше малко тромав.

Наистина сме развълнувани от това ново поколение наBMW X4, особено по отношение на този нов X4 M.BMW X3 M40iтам го изненада и бързо се превърна в едно от любимите ни BMW в момента на пазара, макар и само модел M Performance. Можем само да си представим какво може да направи M дивизията с истинскоBMW X4 M.

Популярна тема