ШПИОНИН: BMW Серия 3 G20 отново забелязано в снега

ШПИОНИН: BMW Серия 3 G20 отново забелязано в снега
ШПИОНИН: BMW Серия 3 G20 отново забелязано в снега
Anonim
Образ

Планираме да говорим от името на всичкиBMW феновекогато кажем, че нямаме търпение да видим следващата3 SeriesНе че текущоBMW Серия 3 F30е толкова лошо, но не е и най-обичаната Серия 3 някога; честно казано, този F30 е може би най-малко чистата и забавна серия 3 за шофиране, което говори много за историята на този модел, като се има предвид, че F30 все още е страхотна кола. Ето защо феновете се надяват, че тозиBMW Серия 3 G20ще върне този модел към предишната му слава; трябва да кажем, че визуализациите ни дават много надежда.

Този новСерия 3 G20наскоро отново беше забелязан в снега.Като се има предвид, че колата е покрита с тежък камуфлаж, не можем да видим много естетически детайли на новата серия 3, но някои по-забележими детайли вече се забелязват. Можем да видим, ченовите фарове са по-тънкии с два концентрични кръга, подобни на това, което се вижда на новотоBMW Z4(като говорим за Z4, просто зад тази серия 3 беше Z4 в тестване). Изглежда също така, че предната решетка е по-широка и изглежда много по-интегрирана в каросерията от сегашния модел.

Отзад,този прототип разполага с два ауспуха, което ни кара да вярваме в бордовия шестцилиндров двигател; прототипът обаче няма да изглежда като дългоочакванияBMW M340i,но по-вероятно еBMW 330d G20Задните светлини са по-тънки, подобни на както се вижда на всички най-нови BMW, като новата серия 5 иBMW X3

Наистина очакваме с нетърпение да видим това ново BMW Серия 3, когато бъде пуснато на пазара и с още по-голямо нетърпение очакваме да го караме.Тази нова серия 3 ще бъде изградена върху новата платформа CLAR, която ще позволи на автомобила да бъде по-лек, по-твърд и по-динамичен от настоящия модел. Като се има предвид, че другите автомобили, изградени на тази архитектура, успяха да изненадат всекиго малко и че зрелостта на платформата се подобри с времето, очакваме страхотни неща от тази серия G20 3.

Популярна тема