Видео: BMW Italia представя BMW X2 Rebel Edition

Видео: BMW Italia представя BMW X2 Rebel Edition
Видео: BMW Italia представя BMW X2 Rebel Edition
Anonim
Образ

Сега, когатоBMW X2се появи в представителствата, бъдещите клиенти ще се подготвят да получат автомобила, който най-добре отразява тяхната личност. ТоваBMW X2е проектирано от самото начало да бъденетрадиционен модел, който нарушава правилата и се хвали с това. Ето защо BMW Italia реши да промотира специално издание, за да отпразнува пристигането на този SAV в красивата страна:BMW X2 Rebel Edition.

МоделиRebel Editionвсички са включени в козметичния пакетM Sport Xи са всички моделиxDrive25d Външната боя еGalvanic Goldи ще има аерографи (или по-скоро "татуировки"), проектирани от известния художникPietro Sedda Художникът е поръчан от BMW Италия да създаде уникален дизайн за автомобилите, до точката на композиране на различни задни колони за всичките пет екземпляра от товаRebel Edition

Всичко също е подправено със специални ефекти.Татуировките ще бъдат напълно невидими, ако температурите не са между 12 и 18 градуса, което прави идеалната температура за съзерцаването им 15 градусаСъс сигурност тези модели ще бъдат разграбени, въпреки цената на ценовата листа варира от € 60 000 до € 73 000. Ако искате да имате такъв, ще трябва да побързате, тъй като тези изключителни автомобили вече са в продажба и вече може да е твърде късно.

Не мисля, че е необходимо да казвам, че моделитеRebel Editionсъщо са пълни с опции, като се започне от комфортния пакет до звуковата система Harman Kardon, която на поне частично оправдава цената.

Популярна тема